Smoothskin IPL odstranjivač dlačica Bijela slika 1
Smoothskin IPL odstranjivač dlačica Bijela slika 2
Smoothskin IPL odstranjivač dlačica Bijela slika 3
Smoothskin IPL odstranjivač dlačica Bijela slika 4
Smoothskin

Smoothskin IPL odstranjivač dlačica Bijela

  • Šifra: AX6A2EM
Trenutno nedostupno

Smoothskin Ipl odstranjivač dlačica

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

SMOOTHSKIN BARE ULTRABRZO DJELOVANJE 

SmoothSkin Bare najbrži je IPL uređaj na tržištu! Sa 100 bljeskova po minuti tretmane čini brzima i jednostavnima. Siguran je i jednostavan za korištenje, a može se koristiti na cijelom tijelu (nadkoljenica i potkoljenica, bikini zona i ispod pazuha) u manje od 10 minuta! Vrijeme između bljeskova je samo 0,6 sekundi, što znači da možete super brzinom tretirati velike površine. 

 

UPOTREBA NA TIJELU I LICU 

SmoothSkin Bare može se sigurno koristiti na većini dijelova tijela: noge, ruke, ispod pazuha, bikini zona i drugdje. Također, može se koristiti za uklanjanje neželjenih dlačica s gornje usne i čeljusti. Njegov senzor kože provjerava vašu kožu i aktivirat će se samo ako je siguran, što znači da možete sigurno liječiti lice. 

SIGURNOST I JEDNOSTAVNOST 

SmoothSkin Bare je siguran i jednostavan. Djeluje uz pritisak samo jednog gumba, vrlo je jednostavan i intuitivan za korištenje te za upotrebu nije potreban gel. SmoothSkin Bare provjerava ton vaše kože prije svake bljeska i aktivirat će se samo ako je siguran. U kombinaciji s lijepo oblikovanim ergonomskim dizajnom, SmoothSkin Bare pruža najbolji doživljaj uklanjanja dlačica IPL-om. 

 

KLINIČKI TESTIRAN 

SmoothSkin Bare klinički je testiran u Velikoj Britaniji, tako da osigurava učinkovitost i sigurnost proizvoda. U kliničkim testiranjima, SmoothSkin Bare uklonio je 92% manje dlačica nakon samo 4 tjedna korištenja – a s vremenom su rezultati sve bolji! Nakon obavljenog cijelog tretmana, 91% ispitanika reklo je da će preporučiti SmoothSkin Bare drugima. 

 

NEOGRANIČEN BROJ BLJESAKA 

 Većina uređaja na tržištu ima ograničen broj bljeskova, nakon čega morate kupiti nove uređaje ili novu lampu. Ali to nije slučaj sa SmoothSkin Bare proizvodom! Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, SmoothSkin Bare nudi neograničen bljesak, tako da ne morate brinuti o isteku broja bljesaka. 

 

DVA NAČINA KORIŠTENJA 

SmoothSkin Bare nudi dvostruke načine korištenja, što ga čini idealnim za tretmane na malim i velikim površinama. U Glide načinu korištenja, samo držite gumb za aktivaciju i kontinuirano klizite po koži između svakog bljeska - savršeno za tretman velikih područja, kao što su noge. Stamp način korištenja preporučuje se za tretmane manjih područja, kao što je bikini zona – jednostavno stavite uređaj na kožu prilikom svakog bljeska za maksimalnu preciznost.