Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
TCL LED TV 65" 65P610, UHD, Smart TV  slika 1
TCL LED TV 65" 65P610, UHD, Smart TV  slika 2
TCL LED TV 65" 65P610, UHD, Smart TV  slika 3
TCL LED TV 65" 65P610, UHD, Smart TV  slika 4
TCL logo

TCL LED TV 65" 65P610, UHD, Smart TV

Šifra proizvoda: AXQD34E

Cijena

5.599,00 kn743,12 €

Cijena sadrži PDV

  • Besplatna dostava!

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 5-10 radnih dana

DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

TCL P610 može se pohvaliti razlučivošću 4K Ultra HD (3840 × 2160). Za iznimnu kvalitetu slike nije važna samo visoka razlučivost, već i kvaliteta samih piksela – to osigurava HDR visokog dinamičkog raspona. Također uključuje naprednu tehnologiju Smart HDR koja pomaže HDR sadržaju da postigne još bolju kvalitetu dinamičkom analizom i optimizacijom scena u smislu svjetline, kontrasta i palete boja.

Pročitaj više

O uređaju:

4K HDR: poboljšani kontrast, boje i najfiniji detalji

Najnoviji standard za 4K UHD sadržaje je High Dynamic Range. On značajno proširuje raspon kontrasta i boja. HDR reproducira precizno svijetle i tamne nijanse s preciznim bojama i sjajnim detaljima.

SMART HDR poboljšava izvorni HDR i pretvara SDR u HDR

Budući da HDR sadržaji i izvori još nisu toliko popularni, SMART HDR je mogućnost nadogradnje sadržaja Standardnog dinamičkog raspona (SDR) na HDR sličnu kvalitetu, omogućujući gledateljima da uživaju u svom omiljenom sadržaju u najvišoj mogućoj kvaliteti slike. Također, na izvornim HDR sadržajima SMART HDR dinamički poboljšava sadržaj i prilagođava ga mogućnostima ekrana. Kroz prepoznavanje AI i HDR scene, SMART HDR poboljšava tamne i svijetle scene. Na tamnim scenama nadopunjuje razinu svjetline kako bi se izrazili predmeti skriveni u tamnijim sjenama. Na scenama svjetlijeg sadržaja, SMART HDR povećava razinu omjera kontrasta kako bi razlikovao objekte od pozadine. To sliku čini slojevitijom, bogatijom, što rezultira s više detalja na zaslonu za sveukupnu bolju životnu sliku.

Dolby Audio sustav omogućuje bogat, jasan i snažan zvuk Vašeg televizora

Iskoristite maksimum svog sadržaja uz dinamičan, kvalitetan surround zvuk uz Dolby Audio. Bez obzira gledate li filmove, TV programe, internetske videozapise ili koncerte, Dolby Audio jamči vam kvalitetu zvuka koja zadovoljava vaša očekivanja.

SMART TV 3.0 za jednostavan pristup 4K HDR sadržajima

Pomoću SMART TV 3.0 lakše je nego ikad uživati u vašem omiljenom sadržaju zahvaljujući nedavnim i često korištenim kategorijama. Pomoću TV+ App Store-a možete preuzeti omiljene aplikacije, filmove visoke razlučivosti, videozapise i igre. Netflix i YouTube u SMART TV 3.0 dolaze u 4K HDR kvaliteti

Gledajte Netflix u 4K HDR kvaliteti

Netflix * je jedan od najvećih internetskih TV kanala na svijetu s nizom programa dizajniranih tako da imaju ponešto za svakoga. Gledajte programe zakazane baš za vas, uključujući Netflixove originalne serije i nagrađivane filmove i dokumentarne filmove. Sada je dostupan u 4K UHD HDR kvaliteta.

* ovisno o lokalnoj dostupnosti i pretplati

Pogledajte YouTube u 4K

S YouTubea možete vidjeti što gleda cijeli svijet, od najpopularnijih glazbenih videozapisa do videoigara i popularnih zabavnih programa, putem vijesti i još mnogo toga. Pretplatite se na kanale na kojima se povezujete, dijelite sa prijateljima i gledajte na bilo kojem uređaju. A sada, dostupan i u 4K UHD kvaliteti.

T-Cast App: Koristite pametni telefon za kontrolu i emitiranje sadržaja na oba uređaja

T-Cast je jedinstvena TCL aplikacija dizajnirana za SmartTV. T-Cast vam omogućuje kontrolu televizora putem telefona. Također možete emitirati najnovije filmove i serije na velikom ekranu i dijeliti svoje fotografije, videozapise i glazbu na TV-u. Jedinstvena značajka omogućuje emitiranje sadržaja vašeg televizora na telefonu ili tabletu.

Tanka i uska konstrukcija

Tanak okvir prenosi nagovještaj ljepote i spokojstva veći nego što ste zamislili. Jednostavan i elegantan, savršeno kombinira dizajn i funkcionalnost u praksi.

Specifikacije

Tehničke specifikacije

• Naziv: TCL 65P610

• Dijagonala: 65" ≈ 165 cm

• Operativni sustav: SmartTV 3.0

• Tehnologija: LED

• Osvježavanje slike: 50 Hz

• TV tuner: DVB-T2/C/S2

• VESA: 400 x 200

• Boja: Siva

• Energetska klasa: G

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 5-10 radnih dana

DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal
Specifikacija
BojaCrna
Jamstvo24 mjeseca
Smart TVDa
Rezolucija3840 x 2160 (4K)
TehnologijaLED
Dijagonala TV-a65" ≈ 165 cm
Operativni sustavANDROID