Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više
Popust-13%
Gb

GB autosjedalica grupa 0+/1 Vaya Plus i-Size lux black 617000209

  • Šifra: AXV2A55
3.199,00 kn

2.799,00 kn

Besplatna dostava!

Zadnji komad!! Dostava kroz 2-5 radna dana

- i-Size: za dijete visine od 45 do 105 cm (od rođenja do približno 4 godine starosti, odnosno max 18 kg)
- Uključuje bazu
- Dijete sjedi u položaju s licem okrenutim unatrag
- Alternativni položaj u kojem je dijete okrenuto prema naprijed (za djecu nakon navršenih 16 mjeseci i visine od najmanje 76 cm)
- Rotacija u 360° (olakšava postavljanje i vađenje djeteta iz autosjedalice) i promjenu položaja
- ER-Tech smanjuje sile koje djeluju vrat u slučaju frontalnog sudara
- Integriran sustav linearne bočne zaštite od udara (L.S.P. sustav)
- Nagib podesiv jednom rukom (5 položaja kad je sjedalica okrenuta unatrag, 3 položaja kad je okrenuta u smjeru vožnje)
- Podesiv naslon za glavu (12 položaja)
- Sigurnosni pojasevi u 5 točaka (s magnetskim kopčama)
- Atest: ECE R 129 (i-Size)
- Garancija: 3 godine

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

Vaya i-Size autosjedalica iz GB Platinum kolekcije objedinjuje čist, kako ga u GB-zovu „future perfect“ dizajn, vrhunsku sigurnosnu tehnologiju i niz karakteristika, koje korisnicima pojednostavljuju korištenje. Vaya i-Size namijenjena je za dijete visine od 45 do 105 cm (od rođenja do približno 4 godine starosti), odnosno do težine od max 18 kg. S mehanizmom koji omogućuje rotiranje autosjedalice u 360 stupnjeva, ova autosjedalica olakšava postavljanje i vađenje djeteta iz autosjedalice i jednostavnu promjenu položaja sjedenja djeteta iz položaja s licem okrenutim unatrag u alternativni položaj, u kojem je dijete okrenuto prema naprijed.


Za maksimalnu sigurnost preporučuje se autosjedalicu koristiti postavljenu u smjeru suprotnom od smjera vožnje (dijete sjedi u položaju s licem okrenutim unatrag) što je duže moguće. Inovativan dizajn ove autosjedalice omogućuje većoj djeci da autosjedalicu koriste i u alternativnom položaju u smjeru vožnje (dijete sjedi u položaju s licem okrenutim prema naprijed).


Autosjedalica se može koristiti postavljena u smjeru vožnje tek kad dijete naraste min 76 cm (približno 16 mjeseci). Kako se autosjedalica ne bi mogla koristiti okrenuta u smjeru vožnje prije nego dijete bude visoko 76 cm integrirana "Driving Direction Control" tehnologija ne dozvoljava postavljanje sjedala u taj položaj ranije.


 „Energy Reduction“ tehnologija (ER-Tech) smanjuje sile koje djeluju na djetetov vrat u slučaju frontalnog sudara. U slučaju sudara kako sile rastu ER-Tech se aktivira na način da se oslonac za glavu progresivno spušta do položaja u kojem se zaključa, smanjujući tako izloženost vrata silama.


Bez obzira u kojem smjeru autosjedalica bila postavljena, integriran sustav linearne bočne zaštite od udara (L.S.P. sustav) povećava stupanj sigurnosti u slučaju bočnih udara.


Ljuska autosjedalice osmišljena je tako da apsorbira sile udarca i štiti dijete.


Nagib autosjedalice podesiv je jednom rukom (5 položaja kad je sjedalica okrenuta unatrag, 3 položaja kad je okrenuta u smjeru vožnje).


Naslon za glavu s integriranim vodilicama za pojas može se postaviti u 12 položaja, ovisno o visini djeteta.


Za sigurnost djeteta u autosjedalici brinu i sigurnosni pojasevi u 5 točaka s magnetskim kopčama.


 - Dimenzije (D x Š x V): 70 x 43 x 63,5 cm

 - Težina: 14,9 kg

 - Presvlaka se može prati u perilici za rublje na 30°C

 - Projektirano u Njemačkoj