Popust-32%

Automatski bazenski usisivač s baterijama

  • Šifra: D35EMK
829,90 kn

563,64 kn

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 10-18 radna dana

Ovaj bazenski usisivač je idealni alat za čišćenje malih bazena i za čišćenje mrlja u većim bazenima. Jednostavan za korištenje - montaža nije potrebna, samo ga zgrabite i usisivate! Glava usisivača dolazi u kompletu s odvojivom četkom, te pumpa...

Pročitaj više
Šalje: home-shop
Sigurna kupovina
Opis

Ovaj bazenski usisivač je idealni alat za čišćenje malih bazena i za čišćenje mrlja u većim bazenima. Jednostavan za korištenje - montaža nije potrebna, samo ga zgrabite i usisivate! Glava usisivača dolazi u kompletu s odvojivom četkom, te pumpa upravljena na baterije omogućuje jako usisivanje tako da može pokupiti kamenje, lišće, pijesak, blato i druge krhotine. Nema neurednih crijeva ili električnih kabela. Aluminijska teleskopska ručka je uključena, a ona se može podesiti od 130 do 195 cm za više aplikacija čišćenja. Trajan mrežasti filter se lako može očistiti, a kad je filter pun bit ćete obaviješteni. Također, možete odvojiti filter za lakše održavanje.

Materijal: aluminij i plastika Podesiva duljina stupa: 130 - 195 cm Odvojivi mrežasti filter Odvojivi četkica Pokreće 4 x AA baterije (uključene u isporuci)