Hatchimals Figurica "Pixies" - sorto slika 1
Hatchimals Figurica "Pixies" - sorto slika 2
Hatchimals Figurica "Pixies" - sorto slika 3
Hatchimals Figurica "Pixies" - sorto slika 4
Hatchimals Figurica "Pixies" - sorto slika 5
Hatchimals Figurica "Pixies" - sorto slika 6
Hatchimals Figurica "Pixies" - sorto slika 7
Šifra: DE2KDGJ
Hatchimals logo

Hatchimals Figurica "Pixies" - sorto

Cijena

69,99 kn

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

Proizvod je dostupan u više varijacija. Varijaciju nije moguće odabrati nego ju prodavač šalje nasumično, ovisno o trenutnoj dostupnosti na skladištu.

Pročitaj više
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

U Hatchtopiju su upravo stigle nove prijateljice! Upoznaj Hatchimals Pixies, neodoljive lutke koje oživljavaju tvojim nježnim dodirom. Izaberi između različitih prekrasnih jaja, iz kojeg će se izleći tvoja Pixie; Kristalnog kanjona, Polarnog raja, Vodopada Zvijezda padalica ili Svjetlucavog vrta. Unutar svakog svjetlucavog jajeta nalaze se tri tajanstvena Pixie dodatka! Pixies su glamurozne od vrha svoje prekrasne glavice do nožnih prstića. 

Odlikuju ih čarobna svjetlucava krila koja lepršaju te pomična glava. Pixies su oličenje stila, sa živopisnom svjetlucavom kosom i fantastičnom odjećom inspiriranom njihovim druženjima u Hatchtopiji! Kad ne ukrašavaš svoju Pixie, pohrani njene dodatke na dno jajeta i izloži je na uključenom Pixie krevetu. 

Ako želiš izleći svoju Pixie, stavi veliko jaje na svoj dlan i zagrij ga dok se ljubičasto srce na njemu ne pretvori u ružičastu. Nježno pritisni kako bi ljuska napukla i otkrij koja se to prekrasna Pixie lutka skriva unutra. S osam Hatchimals Pixies koje možeš sakupiti te još mnogo njih koje tek dolaze, Hatchtopia postaje mjestom beskrajne inspiracije! Koju ćeš nježno držati, izleći i voljeti? 

TRI TAJANSTVENA DODATKA I PIXIE KREVET: Svaka Pixie dolazi s tri tajanstvena dodatka koja možeš pospremiti na dno jajeta. Izlegni svoje jaje kako bi otkrila koja se unutra krije! Unutra ćeš otkriti i Pixie krevet i izložbeni štand za još više načina za igru. 

LEPRŠAVA BLJEŠTEĆA KRILA: Lutke Pixies su živopisne baš kao i jaja u kojima se kriju! Svaka lutka ima svjetlucavu kosu, fantastičnu odjeću, glavu koja se može pomicati i čarobna blješteća krila koja lelujaju! Koja je tvoja omiljena Pixie? 

VELIKO SVJETLUCAVO JAJE: Možeš birati između četiri različita jaja Hatchimals Pixies! Kako bi se tvoja Pixie izlegla, primi jaje te protrljaj ljubičasto srce sve dok ne poprimi ružičastu nijansu. Nježno pritisni kako bi ga otvorila i otkrij koja se savršena Pixie unutra krije! Hatchimals Pixies mini lutke savršen su dar za djecu u dobi od pet godina i stariju. Izlegni ih i otkrij čaroliju Hatchimals Pixiesa! Sadrži: 1 Hatchimals Pixie lutku, 5 dodatak, 1 popis za provjeru, 1 upute za uporabu. "