Dječji tricikl Rito sivi

  • Šifra: DE432ZE

1.089,00 kn

Zadnji komad!! Dostava kroz 2-5 radna dana

Dječji tricikl Rito sivi

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Moderni život uči nas da budemo praktični, a roditelji se trebaju prilagoditi zahtjevima urbanog života. Tricikl Rito sivi idealno je rješenje za život s bebom. Kompaktan i jednostavan za korištenje, Rito sivi nudi super iskustvo tijekom šetnje u parku ili gradu. Rito sivi višenamjenski tricikl se može koristiti od 12 mjeseci do 3 godine. 

Poseban dizajn nudi sigurne i udobne vožnje, a kompaktni sklopni sustav pretvara ga u idealni tricikl. Komfor bebe osigurava mekani jastučić koji pokriva sjedalo i naslon. Naslon tricikla naginje se tako da je bebi udobnije za vrijeme spavanja. Sigurnost djeteta osiguravaju sigurnosni pojasevi i ogradica koja neće dopustiti djetetu da padne s tricikla tijekom vožnje. Okvir je izrađen od lakog metala za jednostavnije upravljanje, a mat crna boja posebno ističe moderni dizajn tricikla. 

Krović će ga zaštititi bebu od sunca, vjetra ili prašine. Opremljen je mrežicom kako bi se omogućilo disanje i nadzor djeteta. 

Rito sivi tricikl je opremljen EVA pjenastim kotačima, kočnicama i blatom. Šipka upravljača omogućuje roditelju da vozi tricikl s jednom rukom. Dječja sjedalica s držačima za noge omogućit će djetetu da odmori noge, pružajući mu udobnu poziciju. Ovaj se držač može odvojiti. Možete uzeti dječje omiljene igračke i pohraniti ih u košaricu na okviru tricikla.

Prednji kotač je opremljen sustavom "slobodnog kotača" koji se aktivira pritiskom na gumb.

Sustav "slobodnog kotača" omogućit će da se pedale zakoče kad je dijete premalo. 

 Tijekom šetnje, dijete se može igrati s upravljačem tricikla bez utjecaja na smjer kretanja tricikala zahvaljujući sustavu zaključavanja ugrađenog u upravljač. 

Ovim sustavom zaključavanja može lako upravljati roditelj u bilo kojem trenutku. 

Tricikl Rito sivi je sklopljiv i lako se može spremiti u prtljažni prostor automobila ili u kući.

Istraži više