Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više

Uređaji za tjeranje životinja

Gardigo

Rastjerivač divljih životinja Odvraćanje Gardigo deterrent mat 1 ST

179,00 kn

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 6-11 radna dana

Uz Gardigov anti-animal mat, oni čine neugodne životinje neugodnim. Životinje nerado hodaju po nepoznatim i pokretnim površinama. To se može iskoristiti kao prednost.
Uostalom, strvine i ostale neugodne namirnice ostaju u štalama, vozilima, zgradama...

Pročitaj više
Opis
Uz Gardigov anti-animal mat, oni čine neugodne životinje neugodnim. Životinje nerado hodaju po nepoznatim i pokretnim površinama. To se može iskoristiti kao prednost.
Uostalom, strvine i ostale neugodne namirnice ostaju u štalama, vozilima, zgradama, itd. Stvarno neugodno. Na primjer, možete postaviti podmetač na ulazu u vašu kuću, ispod vozila, ispred vrata koja su često otvorena i rasporediti mnoga druga mjesta korištenja, a divlje životinje će izbjeći uzdizanje.

Ovaj tekst je strojno preveden.
Specifikacija
BojaCrna
Vrsta funkcijeOdvraćanje
Materijal (LOV)Hdpe
Pogodno za…(unutra/vani)Vani
Dimenzija proizvoda, visina15 mm
Dimenzija proizvoda, širina1500 mm
Dimenzije proizvoda, dužina1950 mm
Primjena (Uništavač insekata)Lisica, jelen, kuna, jelen, rakun, divlja svinja
Vrsta suzbijanja štetočina (Kategorizacija)Rastjerivač divljih životinja