Popust-20%
Girje/Kettlebell Spokey Basic 2kg slika 1
Girje/Kettlebell Spokey Basic 2kg slika 2
Girje/Kettlebell Spokey Basic 2kg slika 3
Girje/Kettlebell Spokey Basic 2kg slika 4
Spokey logo

Girje/Kettlebell Spokey Basic 2kg

Šifra proizvoda: DEAVE2V

Redovna cijena

99,00 kn

Akcijska cijena

79,20 kn
Cijena sadrži PDV

Ušteda

19,80 kn (-20%)

  Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 4-9 radnih dana

  Girje/Kettlebell Spokey Basic 2kg 929925

   

  Kettlebell Spokey SCALES BASIC: ima ručku koja olakšava podizanje i vježbe s utezima, izrađena je od plastike ispunjene teškim pijesk...

  Pročitaj više
  Girje/Kettlebell Spokey Basic 2kg 929925
   
  Kettlebell Spokey SCALES BASIC: ima ručku koja olakšava podizanje i vježbe s utezima, izrađena je od plastike ispunjene teškim pijeskom, koja pruža dodatnu zaštitu od mogućih ogrebotina i oštećenja poda tijekom kućnog treninga.

  Kettlebell je opterećenje koje vam omogućuje izvođenje najrazličitijih treninga snage - počevši od pokreta njihalom, preko tzv. "Deadlift" na razne oblike zamaha. Takve vježbe zahtijevaju stalnu napetost naših mišića, pa upotreba kettlebella donosi vrlo brze rezultate.

  Redovita upotreba opterećenja sa Spokey SCALES BASIC drškom jača mišiće, fleksibilnost tijela, utječe na cjelokupno stanje, povećava raspon pokreta i značajno ubrzava sagorijevanje masti i razvoj mase. Optimalna oprema za kućne treninge snage

  Spokey SCALES BASIC utezi izrađeni su od plastike ispunjene pijeskom, zahvaljujući kojoj pružaju bolju zaštitu od mogućih oštećenja i ogrebotina na podu od cementnih verzija.

  Za udobno vježbanje i lakše nošenje, kettlebell Spokey SCALES BASIC ima elegantnu ručku.