Popust-32%

Police za knjige od masivnog drva manga 40 x 30 x 175 cm

  • Šifra: DEMVZDZ
Trenutno nedostupno

Sastavljene od masivnog drva manga, ove police za knjige bit će središte pozornosti u vašem interijeru. Ove police za knjige napravljene su od masivnog drva manga, tvrdog drva s gustim godovima. Grubo drvo manga ne samo da ima snagu da podnese...

Pročitaj više
Šalje: home-shop
Sigurna kupovina
Opis

Sastavljene od masivnog drva manga, ove police za knjige bit će središte pozornosti u vašem interijeru.

Ove police za knjige napravljene su od masivnog drva manga, tvrdog drva s gustim godovima. Grubo drvo manga ne samo da ima snagu da podnese težinu, nego također može podnijeti trošenje uzrokovano vremenom. Svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju ili lakiranju. Izvrsna izrada i privlačni drveni godovi čine svaki komad namještaja prepoznatljivim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Osim toga, ovaj ormarić od brodskog drva ima 4 odjeljka, što je idealno rješenje za spremanje i izlaganje vaše zbirke knjiga, časopisa, dokumenata, kao i ukrasnih predmeta poput okvira za fotografije i figurica.

Važna napomena: Boje i drveni godovi mogu se razlikovati od primjerka do primjerka, što čini svaku od naših polica za izlaganje jedinstvenom; isporuka je nasumična.

  • Materijal: Masivno drvo manga
  • Dimenzije: 40 x 30 x 175 cm (Š x D x V)
  • Završna obrada: Polirano i lakirano
  • S 4 odjeljka
Broj paketa: 1