Popust-83%
Pure Lite Uređaj za zaštitu od bakterija slika 1
Pure Lite Uređaj za zaštitu od bakterija slika 2
Pure Lite Uređaj za zaštitu od bakterija slika 3
Pure Lite Uređaj za zaštitu od bakterija slika 4
Pure Lite Uređaj za zaštitu od bakterija slika 5
Pure Lite Uređaj za zaštitu od bakterija slika 6

Pure Lite Uređaj za zaštitu od bakterija

  • Šifra: E2D326
459,00 kn

77,63 kn

69,87 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Popust traje još::

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 8-15 radnih dana

Pure Lite Uređaj za zaštitu od bakterija

Pure Lite – revolucionarno rješenje za eliminiranje i do 98,1%  bakterija s vaše četkice za zube!

Učinkovito rješenje za eliminiranje bakterija s četkice za zube. Zaštitite vašu četkicu od zagađenja u...

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

Pure Lite Uređaj za zaštitu od bakterija

Pure Lite – revolucionarno rješenje za eliminiranje i do 98,1%  bakterija s vaše četkice za zube!

Učinkovito rješenje za eliminiranje bakterija s četkice za zube. Zaštitite vašu četkicu od zagađenja u toaletu jednostavno i sigurno!

  • Eliminirajte i do 98,1% bakterija s četkice za zube
  • Učinkovita zaštita od bakterija i mikroba
  • Zaštita od čestica izmeta
  • Sprječavanje ozbiljnih zdravstvenih rizika
  • Jednostavno i sigurno za uporabu

Napokon su znanstvenici otkrili kako da ubijete do 98,1% bakterija na vašoj četkici za zube. Riječ je o UV zrakama koje se već desetljećima koriste za sterilizaciju hrane, zraka i vode. UV zrake sada možete koristiti i u svom toaletu koje će omogućiti da prestanete prati zube kakicom.

Pure lite je uređaj koji eliminira do 98,1% bakterija koje se nalaze na vašoj četkici za zube. UV zrake koje emitira dokazano uništavaju DNA bakterija na četkici za zube .

Automatski se uključuje samo kad se poklopac zatvori, a automatski se i isključuje nakon 6 minuta ili kad se poklopac otvori.

Istovremeno, odlaganje četkice u Pure lite učinkovito ju štiti od zagađenja raznim bakterijama, a prvenstveno fekalnim česticama. Možete imati čistu i sigurnu četkicu u samo 6 minuta dnevno.

Zaštitite svoju četkicu od zagađenja u toaletu! Naručite Pure lite i budite sigurni da više ne perete zube kakicom!

Ponuda uključuje:

Pure Lite–revolucionarni uređaj koji uništava 98,1% bakterija na vašoj četkici za zube

Kako se Pure Lite koristi?

Pure Lite je tako jednostavan za uporabu. Praktički nema dodatnih koraka, izuzev uobičajene rutine pranja zuba. Odnosno, operete zube, isperete četkicu, stavite četkicu u Pure Lite zatvorite poklopac i čišćenje UV zracima počinje. UV lampa se automatski isključi nakon 6 minuta i vaša četkica je dezinficirana. Najbolje od svega je da se četkica ne mora vaditi iz kutije. Ona ostaje u zatvorenoj i čistoj sredini, do sljedećeg pranja zuba.

Je li Pure Lite namijenjen isključivo za dezinficiranje četkica za zube?

Ne, Pure Lite nije namijenjen samo za četkice za zube. On će brzo i učinkovito dezinficirati sve vaše osobne stvari koji mogu da stanu u njega. Uz Pure Lite bit ćete sigurni da koristite dezinficirane i pincete za obrve, škarice, aplikatore za nanošenje šminke. Samo ih postavite u Pure Lite, zatvorite poklopac i nakon 6 minuta koristite čiste i dezinficirane stvari.

Zašto je Pure Lite uređaj tako učinkovit?

Pure Lite uređaj je tako učinkovit zahvaljujući emitiranju UV zraka koje razaraju DNA bakterija. Istraživanja pokazuju da nakon učinka UV zraka broj bakterija se smanjuje i do 98,1%. Također, Pure Lite učinkovito štiti vašu četkicu za zube od zagađenja u toaletu. Nakon dezinficiranja, četkica ostaje u kutijici što sprječava taloženje bakterija na njoj. Zahvaljujući pogonu na baterije i putem USB kabla, preporuča se svima koji dosta putuju.

Je li Pure Lite siguran za uporabu?

Da, Pure Lite uređaj je siguran za uporabu. UV zrake dokazano uništavaju bakterije na četkici za zube. Zahvaljujući sigurnosnim rješenjima, emitiranje UV zraka je isključivo usmjereno na četkicu. Uređaj se automatski uključuje samo kad se poklopac zatvori. Automatski se i isključuje nakon 6 minuta ili kad se poklopac otvori. Zato nema nikakvog rizika od rasipanja UV zračenja van Pure Litea. Ovaj uređaj ima sve potrebne certifikate i uspješno je prošao sva testiranja.