Popust-40%
Genesis kontroler P33 (PC) slika 1
Genesis kontroler P33 (PC) slika 2
Genesis kontroler P33 (PC) slika 3
Genesis

Genesis kontroler P33 (PC)

  • Šifra: E323J9
109,00 kn

65,40 kn

Popust traje još::

Dostupno odmah! Dostava kroz 2-5 radna dana

Opis proizvoda
SNAGA U VAŠIM RUKAMA
Genesis P33 je namijenjen igračima koji preferiraju PC. Ovo je izvrsan proizvod za igrače koji očekuju komfor i jednostavnost korištenja svoje opreme. Ovaj game-pad pruža sate i sate bezbrižnog...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis
Opis proizvoda

SNAGA U VAŠIM RUKAMA

Genesis P33 je namijenjen igračima koji preferiraju PC. Ovo je izvrsan proizvod za igrače koji očekuju komfor i jednostavnost korištenja svoje opreme. Ovaj game-pad pruža sate i sate bezbrižnog igranja.

VIBRACIJSKI ODAZIV

Osjetite intenzitet akcije! Vibracijski sustav kojeg pružaju ugrađeni motori kontrolera čine iskustvo igranja još realnijim. Svaki će se virtualni događaj u igri osjetiti u stvarnosti putem vibracije.

OSMOSMJERNI KONTROLER

Osmo-smjerni kontrolor pruža udobnu i preciznu kontrolu game-pada. 12 tipki i odaziv u realnom vremenu omogućavaju laku kontrolu tijekom igranja bez brige o hardveru.

DODATNE TIPKE

P33 ima četiri tipke za brz pristup na svojoj poleđini. One osiguravaju brzo i pouzdano korištenje što čini iskustvo igranja još ugodnijim.

LAKOĆA POKRETA

Dugi USB kabel pruža fleksibilnost i pridonosi lakoći igranja.

JEDNOSTAVNA KONFIGURACIJA

U paket je uključen CD-ROM sa dodatnim softverom za konfiguraciju uređaja i jednostavno prilagođavanje istog vašim potrebama...

Jamstvo: 12 mjeseci