Prolabs PURE BCAA 4:1:1 300 g - bez okusa slika 1
Šifra: E32DM2
Prolabs logo

Prolabs PURE BCAA 4:1:1 300 g - bez okusa

Cijena

139,00 kn

Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

PURE BCAA 4:1:1 300 g +aminokiseline razgranatog lanca +važne aminokiseline za sportaše i aktivne pojedince +omjer 4:1:1 +fermentirane aminokiseline +BEZ umjetnih boja i aroma +BEZ ASPARTAMA +pogodno za vegane i vegetarijance PURE BCAA 4:1:1...

Pročitaj više
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

PURE BCAA 4:1:1 300 g +aminokiseline razgranatog lanca +važne aminokiseline za sportaše i aktivne pojedince +omjer 4:1:1 +fermentirane aminokiseline +BEZ umjetnih boja i aroma +BEZ ASPARTAMA +pogodno za vegane i vegetarijance PURE BCAA 4:1:1 sadrži aminokiseline razgranatog lanca (BCAA) u obliku praha.

BCAA su esencijalne aminokiseline te ih naše tijelo ne može sintetizirati već se moraju unijeti u organizam putem prehrane. PURE BCAA 4:1:1 su instantizirane, što znači da su dobro topljive i nalaze se u omjeru 4:1:1. Topljivost je jedan od osnovnih preduvjeta za dobru apsorpciju i biološke učinke u organizmu što čini ovaj proizvod optimalnim. Dodatno su ove aminokiseline dobivene fermentacijom te ne sadrže sastojke životinjskog porijekla zbog čega su pogodne za vegetarijance i vegane.

PURE BCAA 4:1:1 je dobro unositi u organizam prije i nakon trening, a također i tijekom treninga.

PURE BCAA 4:1:1 ne sadrži nikakve GMO sastojke niti sastojke koji su zabranjeni od strane Svjetske Anti-Doping Agencije (WADA) tako da je siguran za uzimanje svim natjecateljskim sportašima.

NAČIN UZIMANJA 1 mjericu (5g) razmutiti 200 ml vode ili soka. Piti prije, za vrijeme ili nakon tjelovježbe.