Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više

Alati i sredstva za održavanje

GIANT

Alat Shed 6 crna

  • Šifra: E633X
  • Šalje: Giant

149,99 kn

Dostupno odmah! Dostava kroz 2-5 radna dana

Nova generacija malih ručnih alata dolazi iz GIANT-a. Džepni preklopni alat za pritezanje elemenata na biciklu dolazi sa ugodnim dizajnom, glatke površine za što udobniju upotrebu.

Alat je napravljen od čelika i vanadija, čvrstih materijala otpornih n...

Pročitaj više
Opis
Nova generacija malih ručnih alata dolazi iz GIANT-a. Džepni preklopni alat za pritezanje elemenata na biciklu dolazi sa ugodnim dizajnom, glatke površine za što udobniju upotrebu. Alat je napravljen od čelika i vanadija, čvrstih materijala otpornih na koroziju. Ovaj maleni džepni alat dolazi sa 6 različitih elemenata za ispunjavanje različitih funkcija. ● Džepni alat za bicikl, malenih dimenzija ● 6 alata; Hex ključ: 3mm / 4mm / 5mm / 6mm / PH2 /T25 Pogledajte ostale dostupne džepne alate . ________ *Sve navedene specifikacije podložne su promjeni bez prethodne najave.