Cybex autosjedalica grupa 2/3 (15-36kg) Solution Z-fix - Deep Black slika 1
Cybex autosjedalica grupa 2/3 (15-36kg) Solution Z-fix - Deep Black slika 2
Cybex autosjedalica grupa 2/3 (15-36kg) Solution Z-fix - Deep Black slika 3
Cybex

Cybex autosjedalica grupa 2/3 (15-36kg) Solution Z-fix - Deep Black

  • Šifra: EE6D42R

1.749,00 kn

Besplatna dostava!

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 8-15 radnih dana

- Grupa 2/3

- Za dijete od 3-12 god (od 15 do 36 kg)

- Raste zajedno s djetetom

- Patentirani prilagodljiv naslon za glavu - prilagođavanje po visini i širini

- Poboljšan sustav linearne zaštite od udara

- Učvršćivanje ISOFIX-om

- Sjedalo koje omogućava cirkulaciju zraka

- Prilagodljiv naslon za leđa

- Garancija 3 god

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

Autosjedalica Cybex Solution Z-Fix Grupa 2/3 prigodna je za djecu od 15 do 36 kg i starosti oko 3 do 12 godina.

Autosjedalica koja raste s vašim djetetom, nudeći inovativna rješenja. Ima patentirani prilagodljiv naslon za glavu - istovremeno se prilagođava visina i širina te ima poboljšani linearni sustav zaštite od udara i dodatne sigurnosne zaštite. Učvršćuje se sistemom ISOFIX. Sjedalo omogućuje cirkulaciju zraka.Prilagodljiv naslon za glavu Zahvaljujući mogućnosti prilagođavanja naslona za glavu u 3 položaja, djetetova glava je lagano nagnuta prema natrag, čime se sprječava opasno spuštanje glave na prsa tijekom spavanja. Djetetova glava i osjetljivo područje vrata zaštićeni su u slučaju bočnog sudara jer ostaju u sigurnoj zoni sjedala s bočnim zaštitama. Osim što povećava sigurnost, patentirani naslon za glavu pruža udoban položaj za spavanje.


Automatsko namještanje visine i širine Većina djece dosegne 55% svoje ukupne visine do navršene treće godine, a do 12 godina dosegne 89% svoje visine. To rezultira prosječnom stopom rasta od 60 cm tijekom razdoblja u kojem se koristi autosjedalica.


Autosjedalica koja raste s vašim djetetom od 3 do 12 godina. Nudeći 12 položaja, zaštite za glavu i ramena mogu se namjestiti po visini s automatskim namještanjem širine kako bi se zadovoljile individualne potrebe djeteta za prostorom. Namještanje jednom rukom čini ovo namještanje brzim i jednostavnim za roditelja.


Optimizirani L.S.P. Plus sistem zaštite

Linearni sustav zaštite od udara koji apsorbira silu udara u vrlo ranoj fazi bočnog udara. L.S.P. sistem Plus posebno dizajniran za Cybex sjedalo smanjuje silu bočnog udara za cca. 25%.


Moderni sustav prozračivanja

Reguliranje i održavanje odgovarajuće temperature čak i u vrućim danima. Mreža ventilacijskih kanala na naslonu i sjedištu osigurava protoka zraka uz dodatne rupe na naslonu za leđa.


Sigurnost i stabilnost - ISOFIX

Autosjedalica je opremljena sa ISOFIX-om što omogućuje jednostavnu instalaciju i dodatnu sigurnost. S ISOFIX priključcima možete jednostavno postaviti autosjedalicu u vozilo, bez pričvrsnih remena. Moguće je učvršćivanje i bez ISOFIX-a, pomoću sigurnosnih pojaseva.


Optimalno prilagođavanje svakom vozilu - stabilnost i sigurnost na najvišoj visini.