Višekratna zaštitna maska TIP IIR - dječja slika 1
Višekratna zaštitna maska TIP IIR - dječja slika 2
Šifra: EE6NKEM
S1 MASK  logo

Višekratna zaštitna maska TIP IIR - dječja

Cijena

59,00 kn

Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

Vodootporna i vodoodbojna
Prozračna i termoregulacijska
Maska je periva i može se autoklavirati
Certificirana je za 50 nošenja

Pročitaj više
Šalje: AF SHOP
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Zaštitna maska S1 registrirani je medicinski proizvod I. klase. Sukladno direktivi  93/42/EEZ  (višekratna kirurška maska TIP IIR) facijalna je maska za prevenciju prenošenja virusnih i bakterijskih infekcija. Zaštitna maska S1 pruža apsolutnu zaštitu osobe koja nosi masku kao i zaštitu osoba u neposrednom okruženju. Naročito je preporučljiva u radnom okruženju podložnom kontaktu s biološkim tekućinama i organskim tvarima, gdje su u zraku prisutni mikroorganizmi, a osoblje rukujući instrumentarijem i/ili drugim predmetima nehotice dolazi u kontakt s potencijalno inficiranim organskim supstancama. Stoga je osobito primjenjiva u zdravstvenom sektoru, mikrobiološkim i elektroničkim laboratorijima i u drugim djelatnostima sličnog ambijenta, kao i u svim djelatnostima s velikim protokom ljudi.

Otporna je na djelovanje alkohola, sredstava za dezinfekciju na bazi kvarternih amonijevih spojeva, radioaktivnih tekućina, hipoklorita, sulfatne, perklorne i mravlje kiseline. Antibakterijska svojstva jamče srebrne čestice u unutarnjem dijelu tkanine što je dokazano ispitivanjima na bakteriji Staphilococcus aureus. Materijal ujedno reducira količinu mikroorganizama koji se izlučuju disanjem i/ili znojenjem te eliminira i neugodne mirise nastale istim. Vodootpornost sprečava prolaz tekućine kroz tkaninu, a  vodoodbojnost onemogućava upijanje tekućina s kontaminiranim sadržajem što u praktičnom smislu znači da tekućina skliže s maske.

Zaštitna maska S1 periva je uobičajenim deterdžentima i može se autoklavirati. Testirana je u 50 ciklusa pranja na 40°C i sterilizacije u autoklavu na 134°C. Nakon pranja maska se ne glača jer visoka temperatura poništava karakteristike tkanine. Termoregulacijski kapacitet omogućava prilagodbu radnim uvjetima, ne ograničava respiraciju i osigurava udobnost. Zbog hipoalergijskog svojstva ne izaziva kožne iritacije. Budući da je višekratna, smanjuje se količina odbačene jednokratne zaštitne opreme. Time se štiti okoliš i reducira trošak. Sastav tkanine čine stopostotni poliesterski pike tkanje trevira i membrana. 

Veličina za djecu starosti od 3 - 10 godina.

Boja bijela.

Proizvedeno u Italiji.

Kako bi maska trajala predviđeno vrijeme, upute za namiještanje i održavanje pogledajte na linku ispod

https://www.af-dent.hr/certificirana-visekratna-zastitna-maska-s1-jedinstven-proizvod-dokazanog-zastitnog-ucinka/