Wet Brush Sugar Skull Red Rose Četka za kosu slika 1
Wet Brush Sugar Skull Red Rose Četka za kosu slika 2
Wet Brush

Wet Brush Sugar Skull Red Rose Četka za kosu

  • Šifra: EEEAK5D

91,00 kn

Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

WET BRUSH – najbolja četka koju ste ikada imali! Zašto je WET BRUSH kultna četka?

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis
Ultimativni alat za spašavanje i uštedu vremena, Wet Brush četka bez napora raščešljava i raspetljava mokru ili suhu kosu, bez da pritom lomi i čupa osjetljive vlasi.Ergonomski dizajnirana s drškom koja je presvučena gumom i koja ne klizi u ruci, idealna je za raspetljavanje čvorova nakon pranja i za osnažavanje vlasišta – kao i za zaglađivanje i raščešljavanje suhe kose (uključujući i umetke od prave ili sintetičke kose).

Pogodna za sve duljine i teksture kose, ova četka će promijeniti vaš život – pogotovo ako je vaša kosa zloglasno nekooperativna, ili imate djecu koja se otimaju prilikom češljanja.Inovacija u njezi kose, The Wet Brush četka potpuno transformirala Vašu kosu (i život)!

Ova je četka tajna sretne kose i zdravog vlasišta. Nema više jutra koje su proveli hrvajući se i plačući i nema više straha od raščešljavanja… Lagana i jednostavna za uporabu, Wet Brush četka neprimjetno raspetljava sve čvorove bez ugrožavanja dragocjenih vlasi.To je sve zbog revolucionarne Intelliflex™ tehnologije; tanke, snažne, ali super fleksibilne čekinje i ekskluzivnog SoftTips™ kuglastog vrha koji omogućavaju da četka bez napora klizi i raščešljava kosu. Štoviše, kuglasti vrhovi su savršeni za blago poticanje cirkulacije u blizini vlasišta, kako bi se bolje nahranila folikula i potaknuo rast nove kose.