Red Paddle Sup Ride XL 17' x 60" MSL 2019 slika 1
Red Paddle Sup Ride XL 17' x 60" MSL 2019 slika 2
Red Paddle Sup Ride XL 17' x 60" MSL 2019 slika 3
Red Paddle

Red Paddle Sup Ride XL 17' x 60" MSL 2019

  • Šifra: EEQ6QAE
Trenutno nedostupno

Red Paddle Sup
Za teambuildinge i grupe prijatelja.
Odlikuje se izvanrednom stabilnošću i plovnim sposobnostima.
Za početnike, obitelji,.. baš svakoga.
MSL fusion tehnologija čini dasku čvršćom, izdržljivijom i lakšom.

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

SUP DASKA ZA TEMBUILDINGE!

Red Paddle 17’ Ride MSL je SUP daska za 8 osoba. Zbog oblika i stabilnosti će se na dasci dobro osjećati djeca, mama Klara, radoznala susjeda, mali Jack Russel ili nestašan bokser .


Zbog najnovije „MSL fusion“ tehnologije koja je revolucionarno digla kvalitetu SUP dasaka nekoliko nivoa više, Red Paddle Co osvaja mnoge važne nagrade koje dodjeljuju kupci i SUP industrija. Među ostalim je osvojio nagradu medija SUP Connect „Gear of the year 2016“.

KOME PREPORUČUJEMO 17’ XL RIDE MSL?

Za teambuilding ili veće grupe prijatelja

SUPerima početnicima – zbog iznimne stabilnosti daske.

U slučaju da kupujete SUP dasku za zajedničku upotrebu više pojedinaca s različitim nivoima znanja (npr. skupina bliskih prijatelja). Ova SUP daska će uspjeti zadovoljiti potrebe baš svih.

ULTIMATIVNE PREDNOSTI ZAHVALJUJUĆI KOJIMA RED PADDLE NEMA KONKURENCIJE

REVOLUCIONARNA „MSL FUSION“ TEHNOLOGIJA!

MSL fusion je revolucionarna tehnologija koja u kombinaciji s jedinstvenom „dropstich“ jezgrom daske diže kvalitetu SUP dasaka za nekoliko nivoa i glavni je razlog zbog kojeg Red Paddle Co zaslužuje nagradu za najbolju SUP dasku na napuhavanje u 2016.-oj godini. Prednosti su:


1.nivo: veća čvrstoća MSL fusion unaprjeđuje dvoslojnu (double-layer) tehnologiju tako da strojno spaja tkanu jezgru s prvim i drugim slojem PVC materijala te tako ostvaruje torzijsku napetost. Zbog toga je SUP daska i pri manjem tlaku čvršća za 8%.


2.nivo: bolja izdržljivost MSL fusion je napravio korak naprijed na području izdržljivosti, jer dva sloja materijala sprječavaju brza oštećenja, a istovremeno MSL fusion uklanja mogućnost raslojavanja između slojeva, što se najčešće javlja kod dvoslojnih SUP dasaka.


3.nivo: manja težina SUP daske MSL fusion tehnologija stvara čak 2kg lakšu SUP dasku koju je lakše savijati, pospremati i prenositi. Razlika je osjetna!


Neka te ne zavara! MSL fusion nije jednoslojna tehnologija s kojom se MSL može uspoređivati samo po težini, već predstavlja napredan postupak oblikovanja daske kojeg možemo pronaći samo kod Red Paddle Co.

JEDINSTVENA „DROPSTICH“ JEZGRA OMOGUĆAVA NAPUHAVANJE DO 25 PSI!

Jesi li se ikada pitao/la zašto je Red Paddle SUP daske moguće napuhati do 25 psi odnosno 1,7 bara?


S obzirom na to da vrijedi formula – što više napušemo dasku, to je ona čvršća i stabilnija – i napuhavanje je jedan od kriterija pomoću kojeg možemo odrediti kvalitetu daske. Zbog toga je važno naglasiti posebnu „dropstich“ jezgru. To je taj tajni sastojak Red Paddle Co dasaka koji omogućava visoku razinu napuhavanja.


Upravo MSL tehnologiji možemo zahvaliti za to da je daska čvršća i pri manjem tlaku zbog čega Red Paddle Co daske ne treba napuhavati do 25 psi, već su dovoljno čvrste i na 18-20 psi. U svakom slučaju je važno da dasku uvijek nastojimo što bolje napuhati.


MSL tehnologija u kombinaciji s posebnom jezgrom i samim omjerima dimenzija stvara najbolje plovne sposobnosti SUP dasaka, što su potvrdile i mnoge dodijeljene nagrade kupaca i SUP industrije.

NAIZGLED NEVAŽNE SITNICE KOJE ČINE RAZLIKU!

IFIN PERAJA

IFin peraje su pričvršćene na sve članove obitelji Ride (9’8, 10’6 i 10’8, Aktiv), a napravljene su od tako izdržljive plastike da ih je jednostavno nemoguće slomiti. Peraje su čvrsto pričvršćene na SUP dasku pa ih ne možemo zaboraviti odnosno izgubiti u travi, pijesku ili bilo gdje drugdje.


USAVRŠENA TORBA NA KOTAČIĆIMA

Torba za SUP dasku izrađena je od kvalitetnih i uistinu izdržljivih materijala te je oblikovana tako da omogućava što jednostavnije i udobnije nošenje.


Torba ima ABEC kotačiće zahvaljujući kojima je možemo vrlo jednostavno vući za sobom te tzv. „sherpa“ sistem za nošenje, kod kojeg su podstavljene naramenice kombinirane s dodatnim remenom kojeg pričvrstimo oko bokova. Upravo zbog toga se torba vrlo dobro fiksira na tijelo, težina SUP opreme se bolje raspoređuje a nošenje je puno udobnije.Kod usavršene torbe važnu ulogu ima reflektirajuća folija na unutrašnjoj strani koja štiti dasku od visokih temperatura, jača samu torbu, a istovremeno zadržava tekućinu koja je vjerojatno ostala na SUP dasci kada smo je u žurbi pospremili u torbu. U unutrašnjosti ćemo naći i mjesto predviđeno za veslo te pretinac za peraju.


Moramo dodatno naglasiti i novi patentni zatvarač koji iznimno dobro drži. Zbog toga je u vrlo prostranu torbu moguće pospremiti i neoprenske ili druge odjevne predmete, a torba je primjerena i za dulja putovanja.

DVOSTRUKA TITAN PUMPA RAZVIJENA ZA BRŽE I JEDNOSTAVNIJE NAPUHAVANJE

Titan pumpa je jedinstvena pumpa koja ujedinjuje dva cilindra – veću i manju pumpu koje zajedno ostvaruju maksimalnu brzinu od 95 km/h i SUP dasku uspijevaju napuhati brže od bilo koje druge pumpe.Budući da u početku napuhavamo koristeći obje pumpe, dasku ćemo napuhati u kratkom roku. Kada pritisak u dasci postane prevelik, završimo pomoću „high performance“ pumpe koja će dasku do maksimalne čvrstoće dovesti s minimalno napora.


Dizajn Titan pumpe je rezultat proučavanja samog procesa napuhavanja. Prilagođen položaj papučica za stopala omogućava udobniji položaj pri napuhavanju, a raširena ručka otvara prsni koš zbog čega smo prilikom napuhavanja manje zadihani i napuhavanje je općenito lakše.

VODOOTPORNA ZAŠTITA ZA MOBITEL

Mobilni telefon je uvijek pametno imati sa sobom kada na SUP dasci krećemo na dulju turu. Ne samo zato da uhvatimo lijepe trenutke koje provedemo u prirodi, već prvenstveno zbog svoje sigurnosti.Red Paddle Co je oblikovao nepromočivu maskicu za mobitel koja dolazi u svakom SUP paketu.

DODACI ZA MOBITEL ILI KAMERE

Na prednjem dijelu možemo naći Railblaza i RAM nastavke, pomoću kojih na SUP dasku možemo postaviti svoju kameru ili mobilni telefon.


ŠIRINA DESKE 60" / 152 cm


VOLUMEN DASKE 1298 L


BOARD TYPE Daska za više osoba


DEBELINA DASKE 8


RSS LETVICE Ne


NOSIVOST 300 kg


FINS 3 fiksne peraje


DULJINA DASKE 17" / 518 cm


PUMPA Ezee


MARKA Red Paddle CoSpecifikacija
Jamstvo12 mjeseci