Philips Hairclipper series 5000 Perivi aparat za šišanje HC5630/15 slika 1
Philips Hairclipper series 5000 Perivi aparat za šišanje HC5630/15 slika 2
Philips Hairclipper series 5000 Perivi aparat za šišanje HC5630/15 slika 3
Philips Hairclipper series 5000 Perivi aparat za šišanje HC5630/15 slika 4
Philips

Philips Hairclipper series 5000 Perivi aparat za šišanje HC5630/15

  • Šifra: EEX3R46

399,00 kn

Dostupno odmah! Dostava kroz 4-8 radna dana

Tehnologija Trim-n-Flow PRO

28 postavki duljine (0,5 – 28 mm)

90 min bežične uporabe / 1 h punjenja

Može se prati u potpunosti

Jamstvo: 2 godine

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Brzo oblikovanje frizure uz 2x brže* podrezivanje - inovativan dizajn češlja tijekom upotrebe omogućuje klizanje odrezane kose s oštrice te sprječava zapinjanje duge kose u češlju, stoga oblikovanje možete dovršiti bez prekida.

Dvostruko naoštrene oštrice za 2 puta brže šišanje - brzo ošišajte bilo koji tip kose uz našu naprednu tehnologiju DualCut: inovativni dvostrani element za rezanje šiša kosu dvostruko brže od jednostranih oštrica.

Kotačićem odaberite jednu od 28 postavki duljine: 0,5 do 28 mm - okrećite kotačić kako biste odabrali i zaključali željenu postavku duljine. Dva podesiva češlja šišaju između 3 mm i 28 mm, s točno 1 mm između svake duljine. Za kratku kosu ili oblikovanje brade upotrijebite češalj za kratku bradu od 2 mm. Za kratko podrezivanje na 0,5 mm uklonite češalj.

Do 90 minuta bežičnog rada - snažna baterija aparata za šišanje pruža vam maksimalnu snagu i slobodu s 90 minuta bežične upotrebe nakon jednog sata punjenja.

Može se prati u potpunosti - aparat za šišanje je vodootporan za lako i jednostavno pranje ispod slavine. Temeljito ga isperite samo vodom kako bi uvijek radio kao prvog dana.

Način rada Turbo za više snage pri šišanju gušće kose - pritiskanjem gumba za način rada Turbo povećavate brzinu motora za učinkovito rezanje gušće kose.

Ergonomska drška za veću udobnost i kontrolu - Hair Clipper Series 5000 dizajniran je za udobnu uporabu, praktično rukovanje i lako upravljanje. Posebna tekstura i drška omogućuju vam lako pomicanje aparata i šišanje cijelog područja glave.

Budući da nema potrebe za održavanjem, štedite vrijeme i ne morate brinuti - zahvaljujući dugotrajnim oštricama koje se samostalno oštre i čak i nakon pet godina ostaju oštre kao prvog dana, štedite vrijeme i ne morate brinuti. 

Mekana torbica za organiziranje aparata za šišanje i dodane opreme - organizirajte aparat za šišanje, češljeve i dodatnu opremu u praktičnoj torbici.

Češalj za kratku bradu od 2 mm - za kratku frizuru i/ili uređivanje brade upotrijebite češalj za kratku bradu od 2 mm.