Philips Multigroom series 7000 18 u 1, lice, kosa i dlačice na tijelu MG7785/20 slika 1
Philips Multigroom series 7000 18 u 1, lice, kosa i dlačice na tijelu MG7785/20 slika 2
Philips Multigroom series 7000 18 u 1, lice, kosa i dlačice na tijelu MG7785/20 slika 3
Philips

Philips Multigroom series 7000 18 u 1, lice, kosa i dlačice na tijelu MG7785/20

  • Šifra: EEX3RQE

999,00 kn

Dostupno odmah! Dostava kroz 4-8 radna dana

18 nastavaka

Tehnologija DualCut

Vrijeme rada 5 sati

Pogodan za uporabu pod tušem

Jamstvo: 5 godina

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Podrezujte i oblikujte dlačice na licu, tijelu te kosu uz 18 nastavaka - ovaj sve-u-jednom podrezivač praktično podrezuje i oblikuje dlačice na licu, tijelu te kosu.

Tehnologija DualCut za maksimalnu preciznost uz 2x više oštrica - uživajte u maksimalnoj preciznosti uz tehnologiju DualCut koja dolazi uz 2x više oštrica. Čelične oštrice lagano se dodiruju i tako se same oštre tijekom rada. Stoga su i nakon 5 godina uporabe jednako oštre kao i prvog dana.

Metalni podrezivač precizno podrezuje bradu, kosu i dlačice na tijelu - koristite metalni podrezivač s tehnologijom DualCut bez češlja za postizanje čistih, oštrih linija oko brade, vrata i kose ili za podrezivanje dlačica na tijelu na najmanju duljinu.

Bodyshaver omogućuje ugodno brijanje dlačica na tijelu - koristeći Bodyshaver ugodno obrijte dlačice ispod vrata. Naš jedinstveni sustav za zaštitu kože štiti čak i najosjetljivija područja tijela, omogućujući vam ugodno brijanje dlačica na čak 0,5 mm.

Precizni nastavak za brijanje usavršava rubove na obrazima, bradi i vratu - koristite precizni nastavak za brijanje nakon podrezivanja kako biste usavršili rubove na obrazima, bradi i vratu.

Široki aparat za šišanje brzo podrezuje čak i najdeblje vlasi - brzo oblikujte frizuru. Široki dodatak za šišanje od 41 mm omogućava šišanje više kose odjednom.

Detaljni metalni podrezivač definira rubove brade ili kozje bradice - precizno kreirajte fine linije, konture i detalje za definiranje ili promjenu svog stila.

Podrezivač za dlačice u nosu nježno će ukloniti neželjene dlačice iz nosa i ušiju - uklonite neželjene dlačice iz nosa i ušiju na jednostavan i ugodan način.

11 češljeva za podrezivanje brade, dlačica tijela te kose - 2 češlja za kratku bradu (1, 2 mm), 1 prilagodljivi češalj za dužu bradu (3 – 7 mm), 4 široka češlja za kosu (4, 9, 12, 16 mm), 2 češlja za prijelaze (lijevi, desni) i 2 češlja za tijelo (3,5 mm).

Vrijeme rada: 5 sati bežične uporabe po punjenju - litij-ionska baterija odličnih radnih značajki pruža do 5 sati rada uz punjenje od 2 sata. Brzo punjenje od 5 minuta pruža jedno potpuno podrezivanje.

Kućište od nehrđajućeg čelika i gumena drška za bolju kontrolu - kućište podrezivača izrađeno od nehrđajućeg čelika jamči dugotrajnu izdržljivost, a gumeni detalji pružaju najveću udobnost i kontrolu.

Može se praktično prati i koristiti pod tušem - ovaj podrezivač dizajniran je da bude vodootporan kako biste ga ugodno mogli koristiti pod tušem i lako čistiti pod vodom iz slavine.