Lateks rukavice za domaćinstvo | GLO40 slika 1
Lateks rukavice za domaćinstvo | GLO40 slika 2
Lateks rukavice za domaćinstvo | GLO40 slika 3
Šifra: EJR55A

Lateks rukavice za domaćinstvo | GLO40

Trenutno nedostupno

Lateks rukavice za domaćinstvo Karakteristike:✓   Anatomski par rukavica: lijeva i desna✓   Protuklizna tekstura na dlanu i prstima✓   Zaobljeni rub bolje štiti od curenja tekućine✓   Žuta boja✓   Unutrašnjost obložena pamukom✓   Odlično...

Pročitaj više
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Lateks rukavice za domaćinstvo

Karakteristike:

✓   Anatomski par rukavica: lijeva i desna
✓   Protuklizna tekstura na dlanu i prstima
✓   Zaobljeni rub bolje štiti od curenja tekućine
✓   Žuta boja
✓   Unutrašnjost obložena pamukom
✓   Odlično prijanjanje

Lateks je tvar prirodnog podrijetla dobivena iz mliječnog sapuna gume. Dobiva se iz drva kaučuka (Hevea Brasiliensis) koje pretežito raste u zemljama jugoistočne Azije. Glavna prednost ovog materijala je mogućnost vraćanja u prvobitni oblik nakon izduživanja ili izlaganja pritisku, stoga ove rukavice nude laganu prilagodbu i izvrsnu taktilnu osjetljivost. Zbog toga se lateks smatra kao jedan od najboljih materijala za izradu rukavica.

Industrijske rukavice i rukavice za domaćinstvo

Industrijske rukavice Glovely® zadovoljavaju sve potrebne standardne zaštite na radu. Rukavice dostupne od lateksa, nitrila ili neoprena. Zasebni materijali posjeduju različita svojstva koja različite modele čine pogodnijima za specifične sektore: kemijska industrija, mehaničarski ili građevinski radovi, poljoprivreda, rukovanje i priprema hrane, poslovi čišćenja i održavanja. Udobnost, praktičnost i otpornost Glovely® rukavica dostupni su i za kućnu uporabu uz asortiman Everyrays® lateks rukavica.