Britax Römer autosjedalica grupa 1/2/3 (9-36kg) Advansafix IV R air - Black slika 1
Britax Römer autosjedalica grupa 1/2/3 (9-36kg) Advansafix IV R air - Black slika 2
Britax Römer autosjedalica grupa 1/2/3 (9-36kg) Advansafix IV R air - Black slika 3
Britax Römer autosjedalica grupa 1/2/3 (9-36kg) Advansafix IV R air - Black slika 4
Britax Römer autosjedalica grupa 1/2/3 (9-36kg) Advansafix IV R air - Black slika 5
Britax Römer autosjedalica grupa 1/2/3 (9-36kg) Advansafix IV R air - Black slika 6
Britax Römer autosjedalica grupa 1/2/3 (9-36kg) Advansafix IV R air - Black slika 7
Britax Römer autosjedalica grupa 1/2/3 (9-36kg) Advansafix IV R air - Black slika 8
Britax Römer autosjedalica grupa 1/2/3 (9-36kg) Advansafix IV R air - Black slika 9
Britax Romer logo

Britax Römer autosjedalica grupa 1/2/3 (9-36kg) Advansafix IV R air - Black

Šifra proizvoda: G4GZR6

Cijena

2.490,00 kn

Besplatna dostava!

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 8-15 radnih dana

- Grupa 1/2/3

- Za dijete težine od 9 do 36 kg

- Približno od 9 mjeseci do 12 god

- Bočna zaštita SICT

- Sigurnosni pojas u 5 točaka učvršćivanja (do 18 kg)

- Prilagodljiva visina naslona za glavu

- Ukonjiva navlaka

- Garancija 2 god

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Autosjedalica Britax Römer Advansafix IV R dizajnirana je za sigurnu i udobnu vožnju za djecu do 36 kg. To je idealna autosjedalica za svaku obitelj. 

Zahvaljujući funkciji "Flip & Grow", sjedalo se može lako pretvoriti iz autosjedalice s pojasom u 5 točaka učvršćivanja u autosjedalicu s 3 točke učvršćivanja- ovisno o djetetovom rastu.

Autosjedalica Advansafix IV R pruža potpunu fleksibilnost i zaštitu. Kada dijete pričvrstite u autosjedalici pomoću remena s 3 točke, funkcija "SecureGuard" osigurava optimalan položaj pojasa preko zdjelice, smanjujući rizik od ozljeda trbušnog područja. Podesivi SICT u obliku slova V naslon za glavu pruža sigurnost čak i u slučaju bočnog udara. 


Značajke: 


- Flip & Grow : Kada dijete dostigne težinu od 15 kg (do max. 18 kg), sjedalo sa 5-točaka učvršćivanja sigurnosnog pojasa trebate promijeniti na kopču za pojas s 3 točke. Zahvaljujući funkciji "Flip & Grow", ova promjena je brza i jednostavna. Jednostavno namjestite naslon za glavu, zatim pomaknite ploču za prilagođavanje "Flip & Grow" tako da se SecureGuard nalazi iznad sjedala. 


-"EasyRecline" : Pogodan je za sve uzraste i omogućuje namještannje sjedala tri udobna položaja 


- "Isofix sustav" : U slučaju sudara, Isofix sustav usmjerava silu udara prema dolje, prema sjedalu automobila, čime se posebno smanjuje rizik od ozljeda na djetetov vrat i glavu. 


-Sigurnosni pojas s 5 točaka učvršćivanja: Pojas u 5 točaka učvršćivanja jedan je od najsigurnijih načina za pričvršćivanje djeteta u autosjedalici, pazeći da je dijete čvrsto i sigurno pričvršćeno uz zaštitni pojas. Mekani neoprenski jastučići : Novi, mekani neoprenski jastučići na području prsa savršeno prianjanju uz djetetovo tijelo. Osiguravaju udobnost tijekom vožnje i smanjuju mogućnost pomicanja djeteta pod pojasevima. Mogu se lako ukloniti i oprati. "SecureGuard": Nova tehnologija Secure Guard još je jedna sigurnosna točka u automobilu koja pruža veću sigurnost od klasičnih dječjih autosjedalica. Optimalan položaj sigurnosnog pojasa s najnovijom tehnologijom Secure Guard osigurava da sigurnosni pojas ostane čvrst unatoč raznim aktivnostima djeteta dok je u vozilu. 


Fleksibilna bočna zaštita od sudara vozila (Side Impact Cushion Technology – SICT- SICT): Britax Römer Advansafix II SICT pruža uklonjivu bočnu zaštitu, koja se koristi na bočnim stranama prema vratima te pruža jednostavno premještanje autosjedalice u druga vozila ili prilagođavanje za prijevoz drugih putnika. 


"Top Tether" pojas : remen sprječava da se autosjedalica pomakne u slučaju sudara. Pruža izuzetnu stabilnost i sigurnost autosjedalice.