Popust-20%
Role spokey reno rd  slika 1
Role spokey reno rd  slika 2
Role spokey reno rd  slika 3
Role spokey reno rd  slika 4
Role spokey reno rd  slika 5
Role spokey reno rd  slika 6
Role spokey reno rd  slika 7
Spokey

Role spokey reno rd

  • Šifra: GAQA5Q
Trenutno nedostupno

Dječje role Spokey Reno.

 

TEHNOLOGIJABrzo i jednostavno podešavanje traje samo nekoliko sekundi, omogućujući vam da optimalno prilagodite cipele stopalu. To je savršeno rješenje i za one koji još uvijek rastu (dj...

Pročitaj više
Šalje: RostŠport
Sigurna kupovina
Opis
Dječje role Spokey Reno.
 
TEHNOLOGIJA

Brzo i jednostavno podešavanje traje samo nekoliko sekundi, omogućujući vam da optimalno prilagodite cipele stopalu. To je savršeno rješenje i za one koji još uvijek rastu (djeca) i one "na granici" između dvije veličine (npr. 36/37).

Reno model nudi aluminijske ležajeve, koji jamče trajnost, s vrlo niskom težinom. Kotači su izrađeni od izdržljivog PU materijala s tvrdoćom od 82A, što je optimalno za rekreativne inline klizanje. ABEC9 karbonski ležajevi jamče najveću preciznost proizvodnje, dobar životni vijek i visoku brzinu klizanja.

Trostruki sustav za pričvršćivanje: vezice, čičak i kopča s dvije duljine jamče ne samo podešavanje stopala već i najvišu razinu sigurnosti. Spokey kopče opremljene su zaštitom koja sprječava automatsko oslobađanje kopče za stezanje - na taj način možete biti sigurni da remen ostaje na mjestu tijekom inline rolanja.

PODEŠAVANJE

Omogućuje vam odabir odgovarajuće veličine i promjenu u slučaju promjena veličine dječje noge. Udoban i pouzdan sustav pričvršćivanja omogućuje korisnicima optimalno prilagođavanje inline roli prema njihovim potrebama. Meka unutrašnjost osigurava udobnost korištenja.

Namjenska uporaba

Rekreativna upotreba, (idealan za oblikovanje mišića gornjeg dijela noge i stražnjice).