Popust-18%
Apache

Apache električni bicikl Wakita Tour 28" Ljubičasta 18" Okvir

  • Šifra: GRRRZN
  • Prodavač: Ebike
10.600,00 kn

8.692,00 kn

Popust traje još::

Još samo 2 komada Dostava kroz 4-7 radna dana

Komforan i svestran gradski električni bicikl Apache Wakita Tour koji čini vašu vožnju lakšom kroz gradske gužve, ekonomičan put na posao te ugodnu rekreaciju nakon posla. Opremljen je sa bogatom osnovnom opremom za bicikl! Snažna Li-ion baterija...

Pročitaj više
Više od ovog prodavača
Ebike
Opis

Komforan i svestran gradski električni bicikl Apache Wakita Tour koji čini vašu vožnju lakšom kroz gradske gužve, ekonomičan put na posao te ugodnu rekreaciju nakon posla. Opremljen je sa bogatom osnovnom opremom za bicikl! Snažna Li-ion baterija sa snagom od 468Wh ( LG 36V/13Ah) omogućuje domet od 60-110 km. Testirali smo vožnju biciklom na Sljeme u Zagrebu. Ne trenirani vozač težine 80 kg  nije imao nikakve probleme popeti se na Sljeme. Prednje i stražnje Shimano disk kočnice ( samo kod modela Wakita Tour) promjera 160mm daje veliku sigurnost kod kočenja na velikim brzinama ( n/p nizbrdo). Prednja vilica sa Suntour amortizerima sa mogućnosti blokade amortizera. Display pokazuje aktualnu brzinu, km, stanje baterije i druge važne informacije. Svi bicikli dolaze sastavljeni, potrebno je zavrnuti pedale i zaokrenuti ili postaviti volan, ovisno o modelu bicikla. U kutiji se nalaze jasne upute za sastavljanje.

Pogon bicikla
Tihi Apache Power Silent pogon s električnim motorom Bafang užbican  je u središtu stražnjeg kotača. Nazivna snaga motora je 250 W, maksimalni okretni moment do 32 Nm. Sustav je opremljen tzv. tehnologijom sinus upravljanja koji je karakteriziran vrlo tihim radom motora, učinkovitijom uporabom energije i time većim dometom.

 

Baterija
Napajanje osigurava moderna LG 13Ah (468) Wh baterija sa dometom do 110 km. Bicikl je opremljen pametnim upravljačkim sustavom koji štiti bateriju od pregrijavanja, kratkog spoja ili prekomjernog punjenja. Ukupni domet ovisi pored kapaciteta baterije i na profilu staze, težini vozača i načinu vožnje.

Kontrolni zaslon (display)
Električni motor kontrolira Apache Power Codac LCD s integriranom kontrolnom tipkom i mnogim korisnim funkcijama. Zaslon se nalazi na lijevoj strani upravljača i njegove male dimenzije smanjuju rizik od oštećenja. Pomoću tipke možete jednostavno odabrati stupanj pomoći i prebacivanje između različitih funkcija cikličkog računala. Osim odabranog načina rada, na zaslonu se prikazuje vrijeme, brzina, udaljenost, put i stanje baterije.

Veličina okvira 18" V

eličina kotača 28" Brzina 1×8

Težina 22,5kg

Domet (km) 60-110 Km

Okvir materijal Alloy 6061 (aluminij)

Vilica prednja SR Suntour NEX HLO sa zaljučavanjem

Pogon Apache Power Silent Elektromotor Bafang 8Fun 250W (max.350W) s Hall senzorima Baterija LG 36 V / 13 Ah (468 Wh)

Zaslon (display) LCD Compact

Ručica mjenjača Shimano altus M315

Stražnji zupčanik Shimano HG200-9 11-36/9

Lanac KMC Z99

Kočnice Shimano Altus M315, disk 160mm

Obruči Apache double wall

Vanjska guma Schwalbe Tyrago 622-42

Volan Riser 640 mm

Gripovi Velo ergonomic

Lula volana Spectro, podesivo 105 mm

Cijev sjedala Spectro suspenzije 27,2 / 350 mm

Sjedalo Selle Royal HZ

Pedale Aluminijske

Osvjetljenje LED, P+S

Vrsta Display-a LCD

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više