Alcatel OT-1066D  Crna slika 1
Alcatel OT-1066D  Crna slika 2
Alcatel logo

Alcatel OT-1066D Crna

Šifra proizvoda: GV53JZQ

Cijena

149,00 kn

137,08 kn

Cijena s dodatnih 8% popusta uz promo kupon LJETO.

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 5-10 radnih dana

Ovaj je Alcatel malen i praktičan mobitel na tipke. Da, na fizičke tipke! Dobro ste pročitali :) Vratite se u o dobra stara vremena kada je sve bilo jednostavnije! Iznimno je povoljan i idealan je za sve generacije! Preporučujemo ga za bezbrižna putovanja, festivale ili koncerte ili da ga kupite baki za rođendan! Zaista nije prekompliciran za korištenje i nema straha da ćete iznenadno upaliti u džepu. Ako vam je potreban mobitel koji će primati i slati SMS-ove i pozive i koji nema veze s online svijetom, ovaj mobitel je kao stvoren za vas!

Pročitaj više

Alcatel OT-1066D nema LCD zaslon. Nema ni zaslon na dodir. I upravo je zato poseban. Malen je i praktičan mobitel sa fizičkim tipkama. Uz iznimno povoljnu cijenu, idealan je za sve generacije!

Ako želite za rođendan baki kupiti mobitel koji nije nešto prekomplicirani, Alcatel je jedan od najboljih izbora. Nema straha da će se iznenadno upaliti u džepu, niti da će se pri slabom padu raspasti u tisuću komadića. Dodatna prednost je njegova baterija kapacatita 400 mAh koja će Alcatel držati na životu i do nekoliko dana.

Ima radnu memoriju od 4 MB i kameru od 2 megapiksela. Osim bakama i ostaloj starijoj generaciji, zašto ovaj mobitel ne bi kupili sebi? Pa znate da su danas hipsteri i retro u modi, pa je ovaj mobitel i više nego odličan izbor za vas!

Vratite se u o dobra stara vremena kada je sve bilo jednostavnije! Kada su mobiteli morali biti što manji i kada je jedina briga bila pisati i primati SMS-ove i pozive. Kakav internet, kakve igrice, kakav touch screen? :)

Preporučujemo da ga kupite za bezbrižna putovanja, festivale ili koncerte. Izbjegavajte svakih 5 minuta provjeravati je li još uvijek mobitel na svojem mjestu. Ostanite u kontaktu s prijateljima i obitelji bez ikakve brige!

Jednostavno i praktično! To je ono što Alcatel nudi s Alcatel OT-1066D mobilnim uređajem. Vjerujte, ništa vam neće nedostajati :)
IZDVOJENO Veličina zaslona 1.8"
Radna memorija 4 MB
Baterija (mAh) 400
Kamera 2 MP
MREŽA Tehnologija GSM
KUĆIŠTE Dimenzija 108.5x44.8x12.9mm
Težina 63 g
Vrsta SIM kartice micro SIM
ZASLON Vrsta QQVGA TFT zaslon
Dimenzije 1.8"
Rezolucija 160 x 120 piksela
PLATFORMA Operativni sustav Klasični mobiteli
MEMORIJA Unutarnja memorija 4 MB, 4 MB RAM
KAMERA Primarna CIF
ZVUK Zvučnik Da
3.5mm utor Da
POVEZIVANJE USB MicroUSB
OSTALE ZNAČAJKE Dopisivanje SMS
BATERIJA Kapacitet 400 mAh