Sony MDRZX110B slušalice slika 1
Sony logo

Sony MDRZX110B slušalice

Šifra proizvoda: GV5RN95

Cijena

100,38 kn

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

FUNKCIJE
Dinamične neodimijske pogonske jedinice precizno reproduciraju zvuk
Zahvaljujući laganim, dinamičnim neodimijskim pogonskim jedinicama od 30 mm slušalice pružaju ritmičan odziv, čak i kod najzahtjevnijih pjesama. U kombinaciji s visokoosjetljivom membranom, moći ćete povećati razinu glasnoće u slušalicama – bez potrebe za pojačalom – te i dalje uživati u čistom zvuku visoke rezolucije.

Savitljiv i preklopiv dizajn olakšava putovanje
Ponesite ih sa sobom kamo god išli. Zakretne školjke slušalica omogućavaju lako spremanje kada ih ne koristite i bolju prenosivost kada putujete. Školjke slušalica mogu se sklopiti pa ih možete spakirati u kufer ili torbu, ne brinući da će zauzeti previše dragocjenog prostora.

Daljinska kontrola i mikrofon na kabelu za pozive bez upotrebe ruku
Uz daljinsku kontrolu i ugrađeni mikrofon na kabelu slušalica, dok slušate glazbu možete bez upotrebe ruku primati pozive s određenih pametnih telefona. Lako prebacujte između pjesama i poziva bez potrebe za skidanjem slušalica.* *Dostupno samo na modelu MDR-ZX110AP

Meki jastučići za potpunu udobnost
Slušajte u potpunoj udobnosti. Ove slušalice imaju traku za glavu koja se sama prilagođava i meke, podstavljene jastučiće za uši koji prekrivaju cijelo uho. Uživajte u dugotrajnoj udobnosti koju trebate za preslušavanje omiljenih albuma.

Slušalice obuhvatnog dizajna sa zatvorenim stražnjim dijelom omogućuje izolaciju zvuka
Slušalice obuhvatnog dizajna sa zatvorenim stražnjim dijelom koje sjedaju na uši, zadržavaju glazbu i ne propuštaju zvukove izvana. Zvuk se reflektira natrag prema vašim ušima, tako da čujete i najtiše zvukove. Osim toga, osjetit ćete svaki ritam jer dizajn sa zatvorenim stražnjim dijelom pruža maksimalnu reprodukciju basova u glazbi.

Širok raspon frekvencija za jasne visoke i niske tonove
Širok raspon frekvencija, od 12 Hz do 22 kHz, osigurava dublji bas, bogate srednje i prodorne visoke tonove. Čut ćete detalje u svakoj pjesmi i pratiti cijelu glazbenu kolekciju.

Pročitaj više

Uz slušalice MDR-ZX110 opremljene pogonskim jedinicama od 30 mm i u pokretu možete slušati omiljenu glazbu uz čist i uravnotežen zvuk. Mekani jastučići za uši pružaju potpunu udobnost u pokretu. Slušalice MDR-ZX110AP 2 proširuju funkcije pametnih telefona sa sustavom Android.

-Kalotne jedinice od 30 mm daju uravnotežen zvuk

-Neodimijski magneti velike snage daju snažan zvuk

-Frekvencijski raspon 12 Hz – 22 kHz

-Školjke su podstavljene za udobno slušanje

-Izbor boja u skladu s vašim stilom

Specifikacija
BojaCrna
Jamstvo12 mjeseci

Istraži više