Red Paddle Sup Ride 10'8" x 34" Activ MSL 2019 Yoga slika 1
Red Paddle Sup Ride 10'8" x 34" Activ MSL 2019 Yoga slika 2
Red Paddle Sup Ride 10'8" x 34" Activ MSL 2019 Yoga slika 3
Red Paddle Sup Ride 10'8" x 34" Activ MSL 2019 Yoga slika 4
Red Paddle Sup Ride 10'8" x 34" Activ MSL 2019 Yoga slika 5
Red Paddle Sup Ride 10'8" x 34" Activ MSL 2019 Yoga slika 6
Red Paddle Sup Ride 10'8" x 34" Activ MSL 2019 Yoga slika 7
Red Paddle

Red Paddle Sup Ride 10'8" x 34" Activ MSL 2019 Yoga

  • Šifra: GV626AM
Trenutno nedostupno

Red Paddle Sup
Odlična za jogu i tjelovježbu.
Najšira SUP daska na napuhavanje.
Zbog svoje veće debljine je čvršća.
Unatoč volumenu zadržava živahnu okretnost.
Primjerena za teže SUPere i kao obiteljska SUP daska.

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

NAJSTABILNIJA SUP DASKA ZA IZVOĐENJE JOGE (I DRUGIH VJEŽBI) ILI SAMO ZA IGRU!

Sup deska 10’8 ACTIV MSL je još stabilnija verzija daske 10’8 Ride MSL koja s povećanjem debljine za 3 cm povećava i svoj volumen. SUP daska je zbog toga iznimno stabilna pa je namijenjena izvođenju različitih vježbi kao što su joga, pilates, vježbe s vlastitom težinom itd.


Kako bi postigli što ugodnije izvođenje vježbi, preko cijele površine daske je postavljena podloga protiv klizanja. Dasku istovremeno preporučujemo i kao obiteljsku dasku jer će upravo zbog podloge protiv klizanja djeca na njoj neizmjerno uživati.KOME PREPORUČUJEMO 10’8 ACTIV MSL?

Osobama teškim više od 120 kg (nosivost do 300 kg) – daska će funkcionirati jednako kao što bi daska 10’8 Ride MSL kod osoba s manjom težinom.

SUPerima početnicima čija težina je u navedenim okvirima – daska je zbog svojeg volumena najstabilnija Red Paddle daska ( u usporedbi sa svim modelima).

Osobama koje izvode različite vježbe i žele svoje treninge dići na viši nivo – zbog nestabilne podloge je izvođenje joge, pilatesa i sličinih vježbi na SUP dasci teže i posljedično tjera naše tijelo da bude još aktivnije.

Obiteljima s većim brojem djece koji SUP dasku kupuju prvenstveno zbog njihove igre (vrlo važna je podloga protiv klizanja koja će spriječiti klizanje s prednjeg dijela daske).

KADA OVU SUP DASKU NE PREPORUČUJEMO?

Ako biramo dasku koju će većinu vremena upotrebljavati jedna osoba teška manje od 110 kg – čak i ako želimo imati najstabilniju dasku, nema potrebe za tako velikim volumenom, jer će zbog njega daska biti nezgrapna a veslanje otežano. Dakle važno je da daska odgovara našoj težini.

Ako tražimo obiteljsku dasku koja neće biti korištena statično – više-manje na istom mjestu, već na njoj želimo napraviti pokoji kilometar više. 10’8 ACTIV MSL je stvarno super stabilna daska, no zbog svoje debljine od 15 cm nije najbolji odabir za srednje duge udaljenosti. 10’8 Ride MSL s debljinom 12 cm je u tom slučaju bolji odabir.

ULTIMATIVNE PREDNOSTI ZAHVALJUJUĆI KOJIMA RED PADDLE NEMA KONKURENCIJE

REVOLUCIONARNA „MSL FUSION“ TEHNOLOGIJA!

MSL fusion je revolucionarna tehnologija koja u kombinaciji s jedinstvenom „dropstich“ jezgrom daske diže kvalitetu SUP dasaka za nekoliko nivoa i glavni je razlog zbog kojeg Red Paddle Co zaslužuje nagradu za najbolju SUP dasku na napuhavanje u 2016.-oj godini. Prednosti su:


1.nivo: veća čvrstoća MSL fusion unaprjeđuje dvoslojnu (double-layer) tehnologiju tako da strojno spaja tkanu jezgru s prvim i drugim slojem PVC materijala te tako ostvaruje torzijsku napetost. Zbog toga je SUP daska i pri manjem tlaku čvršća za 8%.


2.nivo: bolja izdržljivost MSL fusion je napravio korak naprijed na području izdržljivosti, jer dva sloja materijala sprječavaju brza oštećenja, a istovremeno MSL fusion uklanja mogućnost raslojavanja između slojeva, što se najčešće javlja kod dvoslojnih SUP dasaka.


3.nivo: manja težina SUP daske MSL fusion tehnologija stvara čak 2kg lakšu SUP dasku koju je lakše savijati, pospremati i prenositi. Razlika je osjetna!


Neka te ne zavara! MSL fusion nije jednoslojna tehnologija s kojom se MSL može uspoređivati samo po težini, već predstavlja napredan postupak oblikovanja daske kojeg možemo pronaći samo kod Red Paddle Co.


JEDINSTVENA „DROPSTICH“ JEZGRA OMOGUĆAVA NAPUHAVANJE DO 25 PSI!

Jesi li se ikada pitao/la zašto je Red Paddle SUP daske moguće napuhati do 25 psi odnosno 1,7 bara?


S obzirom na to da vrijedi formula – što više napušemo dasku, to je ona čvršća i stabilnija – i napuhavanje je jedan od kriterija pomoću kojeg možemo odrediti kvalitetu daske. Zbog toga je važno naglasiti posebnu „dropstich“ jezgru. To je taj tajni sastojak Red Paddle Co dasaka koji omogućava visoku razinu napuhavanja.


Upravo MSL tehnologiji možemo zahvaliti za to da je daska čvršća i pri manjem tlaku zbog čega Red Paddle Co daske ne treba napuhavati do 25 psi, već su dovoljno čvrste i na 18-20 psi. U svakom slučaju je važno da dasku uvijek nastojimo što bolje napuhati.MSL tehnologija u kombinaciji s posebnom jezgrom i samim omjerima dimenzija stvara najbolje plovne sposobnosti SUP dasaka, što su potvrdile i mnoge dodijeljene nagrade kupaca i SUP industrije.

IFin peraje su pričvršćene na sve članove obitelji Ride (9’8, 10’6 i 10’8, Aktiv), a napravljene su od tako izdržljive plastike da ih je jednostavno nemoguće slomiti. Peraje su čvrsto pričvršćene na SUP dasku pa ih ne možemo zaboraviti odnosno izgubiti u travi, pijesku ili bilo gdje drugdje.


USAVRŠENA TORBA NA KOTAČIĆIMA

Torba za SUP dasku izrađena je od kvalitetnih i uistinu izdržljivih materijala te je oblikovana tako da omogućava što jednostavnije i udobnije nošenje.


Torba ima ABEC kotačiće zahvaljujući kojima je možemo vrlo jednostavno vući za sobom te tzv. „sherpa“ sistem za nošenje, kod kojeg su podstavljene naramenice kombinirane s dodatnim remenom kojeg pričvrstimo oko bokova. Upravo zbog toga se torba vrlo dobro fiksira na tijelo, težina SUP opreme se bolje raspoređuje a nošenje je puno udobnije.Kod usavršene torbe važnu ulogu ima reflektirajuća folija na unutrašnjoj strani koja štiti dasku od visokih temperatura, jača samu torbu, a istovremeno zadržava tekućinu koja je vjerojatno ostala na SUP dasci kada smo je u žurbi pospremili u torbu. U unutrašnjosti ćemo naći i mjesto predviđeno za veslo te pretinac za peraju.


Moramo dodatno naglasiti i novi patentni zatvarač koji iznimno dobro drži. Zbog toga je u vrlo prostranu torbu moguće pospremiti i neoprenske ili druge odjevne predmete, a torba je primjerena i za dulja putovanja.


DVOSTRUKA TITAN PUMPA RAZVIJENA ZA BRŽE I JEDNOSTAVNIJE NAPUHAVANJE

Titan pumpa je jedinstvena pumpa koja ujedinjuje dva cilindra – veću i manju pumpu koje zajedno ostvaruju maksimalnu brzinu od 95 km/h i SUP dasku uspijevaju napuhati brže od bilo koje druge pumpe.


Budući da u početku napuhavamo koristeći obje pumpe, dasku ćemo napuhati u kratkom roku. Kada pritisak u dasci postane prevelik, završimo pomoću „high performance“ pumpe koja će dasku do maksimalne čvrstoće dovesti s minimalno napora.Dizajn Titan pumpe je rezultat proučavanja samog procesa napuhavanja. Prilagođen položaj papučica za stopala omogućava udobniji položaj pri napuhavanju, a raširena ručka otvara prsni koš zbog čega smo prilikom napuhavanja manje zadihani i napuhavanje je općenito lakše.


Usporedba napuhivanja SUP daske pomoću tri različite pumpe je prikazana u videu.  ( link )


VODOOTPORNA ZAŠTITA ZA MOBITEL

Mobilni telefon je uvijek pametno imati sa sobom kada na SUP dasci krećemo na dulju turu. Ne samo zato da uhvatimo lijepe trenutke koje provedemo u prirodi, već prvenstveno zbog svoje sigurnosti.Red Paddle Co je oblikovao nepromočivu maskicu za mobitel koja dolazi u svakom SUP paketu.


DODACI ZA MOBITEL ILI KAMERE

Na prednjem dijelu možemo naći Railblaza nastavke, pomoću kojih na SUP dasku možemo postaviti svoju kameru ili mobilni telefon.


ŠIRINA DESKE 34" / 86 cm


FINS 3 fiksne peraje


BOARD TYPE Joga


DEBELINA DASKE 5.9


NOSIVOST 300 kg


DULJINA DASKE 10’8″ / 325 cm


RSS LETVICE Ne


MARKA Red Paddle Co


VOLUMEN DASKE 320 L


PUMPA Titan

Specifikacija
Jamstvo12 mjeseci