Beaba torba za pelene Geneva II - Bež slika 1
Šifra: GVVDJKM
Beaba logo

Beaba torba za pelene Geneva II - Bež

Cijena

680,00 kn

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

Podesiva torba za presvlačenje, velikog kapaciteta u izrazito modernom stilu.Integrirane trake za kolica sa zaskočnim karikama, prilagodljive većini kolica s upravljačem ili ručkama. Odvojiva torbica: idealna za kratka putovanja.

Pročitaj više
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Podesiva torba za presvlačenje, velikog kapaciteta u izrazito modernom stilu.Integrirane trake za kolica sa zaskočnim karikama, prilagodljive većini kolica s upravljačem ili ručkama.Odvojiva torbica: idealna za kratka putovanja.

Rukav kolica: za postavljanje na ručku kofera.Uklonjivi remen.

Višestruka pohrana (briga za bebe, obroci i dijelovi za roditelje): torba za stvari roditelja (telefon, ključevi, torbica ...), kao i za bebe (odjeća, proizvodi za njegu i udobnost, dodaci za vrijeme obroka ...).

Izotermalna vrećica za obrok: da bebin obrok ostane topao ili hladan. Praktično s ručkom za nošenje. Mekani sklopivi materijal. Vodootporna tkanina, lako se čisti.Udobna i prostrana podstavljena presvlaka za presvlačenje.

Lažna kutija za odlaganje: u obliku maske sa stisnutim gornjim dijelom. Kvačica za učvršćivanje za promjenu torbe.

Pribor: isporučuje se  Izotermalnom vrećicom za obrok, lažnom vrećicom za odlaganje, uklonjivom podlogom za presvlačenje.

Njega: ručno čistite mokrom spužvom ili nježnim pranjem. Podloga za presvlačenje: strojno pranje na 30 °