Barbie kuća iz snova - Dream House slika 1
Barbie kuća iz snova - Dream House slika 2
Barbie kuća iz snova - Dream House slika 3
Barbie kuća iz snova - Dream House slika 4
Barbie kuća iz snova - Dream House slika 5
Barbie kuća iz snova - Dream House slika 6
Barbie kuća iz snova - Dream House slika 7
Barbie kuća iz snova - Dream House slika 8
Barbie kuća iz snova - Dream House slika 9
Barbie kuća iz snova - Dream House slika 10
Barbie kuća iz snova - Dream House slika 11
Barbie kuća iz snova - Dream House slika 12
Barbie kuća iz snova - Dream House slika 13
Barbie

Barbie kuća iz snova - Dream House

  • Šifra: GVXAEJK

3.753,99 kn

Besplatna dostava!

3.378,59 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 8-15 radnih dana

Isporuka uključuje Barbie Dreamhouse kuću i 70 dodataka uključujući namještaj, kućanske predmete i štene; lutke, odjeća i auto nisu uključeni.

Dob: 3+

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

Sa skoro metar visine i 122cm širine, Barbie Dream House ima toliko nevjerojatnih značajki - tri kata, osam soba koje uključuju garažu za auto (automobil nije uključen) i kućni ured, dizalo u koje stanu četiri lutke, bazen koji ima tobogan koji se spušta s gornjeg kata, pet komada namještaja koji se izmjenjuje, svjetala, zvukova i više od 60 dodatnih pribora, uključujući divno štene. Sa svim ovim dodacima, igra nikad ne prestaje jer postoji bezbroj kombinacija za igru i uživanje u kući.

Dijelovi se lako spajaju (plug and play). Dekoracije i namještaj za unutarnje i vanjske postavke potiču igru ​​iz svih kutova, a transformacije pružaju zabavu u dva dijela, a potiču fleksibilnu akciju - kauč se pretvara u kreveta na kat, stolić za kavu okrene se za krevet veličine za lutku Chelsea (prodaje se odvojeno ), kamin postaje kućni ured, hladnjak se pretvara u otvoreni stalak za hranu, a pećnica u kući skriva roštilj.

Svjetla i zvukovi dodaju još realnije sliku - pećnica zasvijetli, ploča za pećnicu cvrči dok se peče, a čajnik zviždi dok WC čini zvuk ispiranja. Mladi dekorateri imat će toliko zabave uz  pribor za kretanje po kući dok istražuju svoj osobni stil i pričaju o svemu, od dana do noći, od kuće do kuće na otvorenom, dok je Barbie sama kod kuće ili s puno prijatelja i obitelji (lutke  se prodaju odvojeno). 

Isporuka uključuje Barbie Dreamhouse kuću i 70 dodataka uključujući namještaj, kućanske predmete i štene; lutke, odjeća i auto nisu uključeni.

Boje i ukrasi mogu se sitno razlikovati.

Dob: 3+