Vaga za bebe seca-745 klasa iii slika 1
Vaga za bebe seca-745 klasa iii slika 2
Vaga za bebe seca-745 klasa iii slika 3
Vaga za bebe seca-745 klasa iii slika 4
Vaga za bebe seca-745 klasa iii slika 5

Vaga za bebe seca-745 klasa iii

  • Šifra: JDZZMR
Trenutno nedostupno

seca GmbH & Co. KG je njemačka tvrtka koja razvija i proizvodi vage i mjerne instrumente. Svjetski je lider na tržištu mjernih instrumenata i vaga zbog visokog stupnja specializ...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

seca GmbH & Co. KG je njemačka tvrtka koja razvija i proizvodi vage i mjerne instrumente. Svjetski je lider na tržištu mjernih instrumenata i vaga zbog visokog stupnja specializacije. Izvoze u više od 110 zemalja širom svijeta. Obiteljska tvrtka je osnovana 1840 godine u Hamburgu te ju danas vodi četvrta generacija obitelji.

Seca-745
Mehanička vaga s kliznim utezima.Kapacitet do 16 kg, gradacije 10 g.
Klasičan dizajn s mehanikom visoke preciznosti dostupan na tržištu već 50 godina. Precizno određivanje težine uz pomoć potpunog resetiranja na nulu. Uz pomoć ove funkcije se može oduzeti težina mekane podloge ili pelena. Lagano zakrivljeno korito drži bebu u pravilnoj poziciji tijekom mjerenja. Za potrebe čišćenja, korito se može odvojiti. Robusna čelična konstrukcija je otporna na udarce i ima premaz koji štiti od ogrebotina što jamči dugotrajnost ove omiljene vage za mjerenje beba. 

Klasa III
Oznaka razreda točnosti prvi je pokazatelj točnosti vage. Postoje 4 različita stupnja preciznosti, odnosno »klase« mjernih instrumenata. Klasa I i II se dodjeljuju vrlo preciznim mjernim instrumentima koji nisu česta pojava među svakodnevnim medicinskim proizvodima. Klasa III se dodjeljuje vagama u općoj trgovinskoj uporabi (odnosno, u ovom slučaju, kod medicinskih vaga), dok je klasa IIII rezervirana za vage slabije razine preciznosti (u slučajevima gdje je to dozvoljeno). Maksimalno dozvoljeno odstupanje vage ovisi o dodijeljenoj klasi.

Svi mjerni instrumenti s markicom Klase III, pogodni su za korištenje u medicinskim ustanovama. Ostali uređaji, bez ovjerene markice Klase III namijenjeni su za kućnu uporabu, obrazovne ustanove (škole i vrtiće) i slično. Moguće je koristiti vagu višeg razreda točnosti nego što se zahtjeva.

Preuzimanja

Preuzmite Upute za korištenje (na engleskom jeziku)
Preuzmite Letak o Seca-745 (na engleskom jeziku) 
Preuzmite Izjavu o sukladnosti (na njemačkom i engleskom jeziku)