Pročisćivač 45 m² 38 W Bijela Xiaomi Mi Air 3H slika 1
Pročisćivač 45 m² 38 W Bijela Xiaomi Mi Air 3H slika 2
Pročisćivač 45 m² 38 W Bijela Xiaomi Mi Air 3H slika 3
Pročisćivač 45 m² 38 W Bijela Xiaomi Mi Air 3H slika 4
Xiaomi

Pročisćivač 45 m² 38 W Bijela Xiaomi Mi Air 3H

  • Šifra: JJ2G245

1.999,00 kn

1.799,10 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Dostupno odmahDostava kroz 6-11 radnih dana

Mi pročišćivač zraka 3H

Duboko udahnite
80-90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Osobito za osobe koje pate od alergije to može značiti smanjenje dobrobiti i zdravlja. Čisto i čisto okruženje osnovni je zahtjev za život bez ...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis
Mi pročišćivač zraka 3H

Duboko udahnite
80-90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Osobito za osobe koje pate od alergije to može značiti smanjenje dobrobiti i zdravlja. Čisto i čisto okruženje osnovni je zahtjev za život bez pritužbi i miran san.
Mi Airpurifier 3H filtrira zrak u vašoj sobi zahvaljujući optimizaciji protoka zraka do 380 qm³ na sat i učinkovito ga oslobađa od alergena, sitne prašine, mirisa itd. Idealan je i gotovo imperativ, ali ne samo za osobe s alergijom.
Bilo da je riječ o dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili dječjoj sobi, pročišćivač zraka čisti zrak do 45 m².
Vaš Mi Air Purifier 3H također se može lako kontrolirati putem MI Home aplikacije, tako da vam je kvaliteta zraka kod kuće uvijek pod nadzorom. Koristite li Alexa ili Google Assistant? Zatim jednostavno uključite pročišćivač zraka pomoću odgovarajuće glasovne kontrole.

Čist zrak, zdraviji način života
Trostruki sustav filtra osigurava temeljito čišćenje kvalitete zraka. Visokokvalitetni hepa filter 13 pouzdano uklanja 99,97% svih zagađivača poput polena, prašine, plijesni, dima, sitne prašine, ultrafinih čestica i mirisa.

Idealan za alergičare
Opći automatski način rada regulira performanse čišćenja neovisno ovisno o izmjerenoj kvaliteti zraka. U dodatnom režimu alergija, učinkovitost čišćenja povećava se za 60% zahvaljujući inteligentnom programiranju, koje posebno učinkovito uklanja alergene iz zraka.

Sustav semafora
Prvoklasni senzor pouzdano otkriva prljavštinu u zraku. Jednostavan sustav semafora na zaslonu uređaja za pročišćavanje zraka 3H brzo i jednostavno prikazuje kvalitetu zraka (zelena, žuta, crvena). Nevidljiva kvaliteta zraka postaje vidljiva - za više dobrobiti i sigurnosti kod kuće.

Spavajte nesmetano
S Mi Air Pročišćivačem 3H stvarate osnovne zahtjeve za ugodan san. Čist zrak i neometan san. U noćnom načinu rada pročišćivač zraka smanjuje brzinu i buku ventilatora tako da možete nesmetano spavati. Osvjetljenje uređaja za čišćenje zraka također se može po potrebi prigušiti i / ili isključiti.

Mali, kompaktan i elegantan
MI Air Purifier 3H ne samo da je funkcionalan, već se prilagođava bilo kojem interijeru zahvaljujući svom jednostavnom, elegantnom dizajnu. Jednostavna bijela i kompaktna izvedba neprimjetno su lijepe.

Ovaj tekst je strojno preveden.
Specifikacija
BojaBijela
Snaga38 w
Težina4.8 kg
Sadržaj1 st
Duljina kabela1.8 m
Vrsta proizvodaPročisćivač
Jačina zvuka (dB)64 db (a)
Radni napon (broj)230 v
Pogodno za sobe do maks.45 m²
Snaga čišćenja (maks.)380 m³/h
Dimenzija proizvoda, visina52 cm
Dimenzija proizvoda, širina24 cm
Dimenzije proizvoda, dužina24 cm
Dodatne tehničke informacijeFilter: hepa aktivni ugljen klase 13
Određene značajke osvježivača zrakaUpravljanje aplikacijom, led zaslon, akustički upravljački sustav za tank, s led osvetljenjem