Thumbnail 1
Matičnjak Premium paket slika 1
Matičnjak logo

Matičnjak Premium paket

Šifra proizvoda: JJ44EZJ

Cijena

51,90 €(391,04 kn)

Cijena sadrži PDV

  • Besplatna dostava!

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

Najbolje od najboljeg iz Matičnjak riznice biljnih pripravaka!

Pročitaj više

PREMIUM paket objedinjuje četiri snažne ljekovite biljke koje sadrže četiri snažna fitoterapeutika. Možemo ih slobodno zvati četiri biljna mušketira, jer u biljnom svijetu ne postoje snažniji zaštitinici organizma od svih patogena. Artemisinin iz slatkog pelina za borbu protiv virusa, timokinon iz crnog kima za opće zdravlje, piskavica kao najbolji biljni izvor željeza i silimarin iz sikavice za pomoć jetri. Svaki od ovih biljnih igrača ima jasno definirane uloge i ciljeve u ostvarivanju najsnažnije zaštite našeg organizma, a međusobno se savršeno podupiru i nadopunjavaju.

Macerat 14 je uljni macerat slatkog pelina u ulju crnog kima za borbu protiv virusa, bakterija i gljivica te regulaciju imuniteta. Znanstveno je dokazano kako artemisinin iz slatkog pelina vezivanjem na željezo koje procesom oksidacije prikuplja mutirane stanice i viruse iz organizma, vrlo efikasno uništava te iste stanice i viruse.

Granulat sikavice, jedine biljka koja obnavlja hepatocite (jetrene stanice). Zdrava jetra važna je za regulaciju razine šećera u krvotoku, a tu nam najviše može pomoći silimarin iz sikavice. Granulat sikavice je najprirodniji izvor silimarina s čak 140mg u 10g proizvoda. Silimarin za čak 35% povećava razinu glutationa odnosno tzv. „master“ antioksidanta u ljudskom tijelu.

Piskavica Plus smanjuje glikemijski indeks obroka koji se nakon nje uzima, posebice ako se uzima pola sata prije obroka te može poboljšati način na koji tijelo metabolizira ugljikohidrate i šećer. Piskavica je najbogatiji biljni prirodni izvor željeza (33mg / 100g) što je čini važnom osnovom za dobar imunitet. Radi jačeg učinka ima dodatak sikavice, kurkume, posije zobi i sušene opne crnog grožđa.

Djelovanje ovih pripravaka, napravljenih sa 100% ljubavi i 0% kemije, je komplementarno i po preporuci fitoterapeuta Ive Bačlije.

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal