Popust-15%
Deterdžent za pranje rublja Papaya & Pasiflora slika 1
Astonish

Deterdžent za pranje rublja Papaya & Pasiflora

  • Šifra: JXGKM2
67,00 kn

56,95 kn

51,26 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Popust traje još::

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

Astonish Non Bio tekućina za pranje rublja usavršena je u učinkovitiji i koncentriraniji proizvod. Prijašnja formula omogućavala je 14 standardnih pranja dok nova formula omogućava čak 28 standardnih pranja, zahvaljujući boci od 840 ml....

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Efektivno uklanja mrlje, čak i na maloj temperaturi i brzim programima pranja. ASTONISH DETERGENT ZA STROJNO PRANJE RUBLJA  je jedinstvena kombinacija biljnih sapuna i deterdženata za čišćenje i osvježavanje vaše odjeće sa mirisom jasmina i cvijeta naranče, nježna prema bojama. Ne sadrži izbjeljivače, fosfate i enzime, zato je blaga prema vašoj odjeći i koži. Nova je formula duplo koncentriranija nego prije, te štedi vodu, energiju i pakiranju. Prikladno za ručno i strojno pranje pri svim temperaturama.

Upute za upotrebu: Dozirajte sredstvo pomoću čepa, u ladicu vaše perilice rublja. Deterdžent možete stavljati direktno u bubanj pomoću loptice za doziranje.

Strojno pranje Blago zaprljano Jako zaprljano Meka  voda (kišnica) 30ml. 30ml. Tvrda voda 30ml. 45ml.

Napunite unutrašnji dio čepa do iste razine sa vanjskim dijelom za 30ml. Za veće mašine ili veću količinu rublja (6-8kg) stavite 45ml sredstva za pranje.

Za ručno pranje razrijedite 20ml sredstva na 10l tople vode prije pranja rublja.

Pakiranje sadrži deterdžent za 28 pranja standardne količine rublja. Uvijek pogledajte uputstvo proizvođača na etiketi prije pranja. Tamno i svijetlo rublje perite odvojeno. Ne perite vatrootpornu robu iznad 50˙C. Ne koristiti za svilu i vunu.

ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE.

Izbjegavati kontakt s očima. U slučaju kontakta sa očima, isprati sa vodom. U slučaju gutanja, potražite medicinsku pomoć i pokažite etiketu ili kutiju. U slučaju kontakta sa kožom, isperite vodom. Operite ruke nakon upotrebe. Ne udisati isparavanja

Proizvodi: Astonish, Engleska