Popust-10%
NUK Genius Silikonska duda Pink 6-18m 2Pk slika 1
NUK Genius Silikonska duda Pink 6-18m 2Pk slika 2
Šifra: K4MNRE
NUK logo

NUK Genius Silikonska duda Pink 6-18m 2Pk

Redovna cijena

70,05 kn

Akcijska cijena

63,04 kn

Ušteda

7,01 kn (-10%)

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

NUK Genius Soother razvijen je u partnerstvu sa stomatološkim stručnjacima širom svijeta, te je nova generacija NUK Soother. Ipak se zasniva na odobrenom ortodontskom obliku NUK-a, ali se poboljšava s mekšim i fleksibilnijim bagletom kako bi se...

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

NUK Genius Soother razvijen je u partnerstvu sa stomatološkim stručnjacima širom svijeta, te je nova generacija NUK Soother. Ipak se zasniva na odobrenom ortodontskom obliku NUK-a, ali se poboljšava s mekšim i fleksibilnijim bagletom kako bi se dodatno smanjio pritisak na dječjoj čeljusti i zubi, kao i rizik od neusklađenosti zuba.

Njegovu osobito meku površinu lagano se oblikuje na nepce vašeg djeteta, dok donji dio čaše ima glatki prijelaz i oblik kupole, dajući mu jezik dovoljno mjesta za prirodne pokrete za usisavanje. Čak i uži i osobito tanki vrat mliječi pomaže smanjiti pritisak na male zube.

NUK zračni sustav pomaže u osiguravanju usne šupljine ostati mekani i fleksibilni, potičući pravilan razvoj djetetovih zuba, dok integrirani utori omogućuju da sline prođe od djetetova usta koja sprječava iritaciju kože.

Slušalice dolaze u praktičnu višekratnu kutiju za pohranu koja se može koristiti za čuvanje čašice sigurno i čisto, ali i za higijensko čišćenje pušača s parom u mikrovalnoj pećnici.
Ortodontski profil
Mekani materijal se plijesni
Tanak vrat mliječi smanjuje pritisak na zube
NUK sustav zraka održava usta mekom i fleksibilnom
Kutija za soje može se koristiti za parne čistine u mikrovalnoj pećnici
Odobrena od Oral Health Foundation.
Bez BPA (bisfenol A)
Pakiranje sadrži 2 x silikonske čaše u kutiji za ponovnu uporabu
veličine 2, pogodno za 6-18 mjeseci