Prolabs

Prolabs Prime Casein 900 g - čokolada

  • Šifra: K4XVRM

199,00 kn

Dostupno odmah! Dostava kroz 2-5 radna dana

PRIME CASEIN protein +sadrži micelarni kazein i kalcijev kazein +polagana apsorpcija - idealno za prije spavanja +doprinosi povećanju mišićne mase +doprinosi održavanju mišićne mase +sadrži kreatin i glutamin +sadrži vitamin B6 +odličan kremasti...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

PRIME CASEIN protein +sadrži micelarni kazein i kalcijev kazein +polagana apsorpcija - idealno za prije spavanja +doprinosi povećanju mišićne mase +doprinosi održavanju mišićne mase +sadrži kreatin i glutamin +sadrži vitamin B6 +odličan kremasti okus +BEZ ASPARTAMA PRIME CASEIN je protein koji sadrži kombinaciju micelarnog kazeina i kalcijevog kazeina. Oba ova proteina su polagano probavljiva te su kao takvi idealni za konzumaciju prije spavanja kako bi što dulje hranili mišić građevnim elementima dok vi spavate. Kazeini su proteini s posebno velikim udjelom glutamina zbog čega su preporučeni izrazito dragocjeni u izgradnji mišićne mase.

PRIME CASEIN je obogaćen i s vitaminom B6 koji doprinosi normalnom metabolizmu proteina i glikogena te doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

PRIME CASEIN protein ne sadrži nikakve GMO sastojke niti sastojke koji su zabranjeni od strane Svjetske Anti-Doping Agencije (WADA) tako da je siguran za uzimanje svim natjecateljskim sportašima. Okusi su sladoledni i kremasti. Probajte!

NAČIN PRIMJENE Tri mjerice (30 g) razmutiti u 250 ml vode ili mlijeka smanjene masnoće. Piti prije spavanja ili kao međuobrok u danu.