Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više

Gripovi i rogovi

GIANT

Gripovi Connect Ergo Max s rogovima crna/siva

  • Šifra: K65NZ
  • Šalje: Giant

299,99 kn

Još samo 3 komada! Dostava kroz 2-5 radna dana

Gripovi su izuzetno lagani, napravljeni od laganih, izdržljivih materijala (guma i aluminij), a površina je posebno obrađena kako bi se onemogućilo eventualno proklizavanje u različitim vremenskim uvjetima/znojenja.


GIANT CONNECT ERGO MAX, gripovi ...

Pročitaj više
Opis
Gripovi su izuzetno lagani, napravljeni od laganih, izdržljivih materijala (guma i aluminij), a površina je posebno obrađena kako bi se onemogućilo eventualno proklizavanje u različitim vremenskim uvjetima/znojenja. GIANT CONNECT ERGO MAX, gripovi napravljeni su od izdržljive, Kraton gume, izrazito laganog materijala, nježnije površine hvatišta na kritičnim točkama. Površina gripova onemogućava proklizavanje u svim uvjetima. Zahvaljujući rogovima, tijekom vožnje je moguće kombinirati položaje sjedenja i eliminirati bolove u rukama uzrokovane ravnim volanom. Gripovi se montiraju jednostavno, pomoću LockOn sustava fiksiranja (imbus vijak), a rogovi se mogu montirati sukladno ugraviranim smjernicama položaja. ● ugodna površinm ne proklizava, uzdržljivi materijali, Kraton guma ● integrirani rogovi, LockOnsustav fiksiranja ● dolaze u tamnoj (crnoj) i svijetloj (bijelo/sivoj) boji Pogledajte gripove i ostalu opremu u ponudi Giant Store-a Zagreb. _____________________ Sve navedene specifikacije podložne su promjeni bez prethodne najave.