KLIN dječja anatomska obuća slika 1
Šifra: KE6939E
Klin logo

KLIN dječja anatomska obuća

Cijena

129,00 kn

KLIN BABY kolekcija

- mini cipelice za novorođenčad/male bebe nehodače
- idealne za poklon
- vel;1-4 (vel.15-18)
- plava boja

Tablica veličina/dužine unut.gazišta: 15=8,7cm, 16=9,3cm, 17=10cm, 18=10,7cm

Pročitaj više
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

KLIN BABY kolekcija

- mini cipelice za novorođenčad/male bebe nehodače

- idealne za poklon/krstitke 

- vel;1-4 (vel.15-18)

- plava boja


Tablica veličina/dužine unut.gazišta: 15=8,7cm, 16=9,3cm, 17=10cm, 18=10,7cm

👉》Kako odabrati pravu dječju obuću《👈


Za svaku fazu rasta djeteta, cipela mora imati specifične karakteristike. U prvim mjesecima života, dječje cipele imaju samo funkciju zaštite jer malo stopalo ima više hrskavice i vrlo je osjetljivo. U toj fazi, cipela je "nestrukturirana", tj.cijela je meka, nema kruti potplat, izrađena je s izuzetno mekanim materijalima.

Kad beba počne puzati i doživljava nova otkrića , cipela mora biti meka i lagana , s fleksibilnim potplatom i omotačem koji pokriva cijelo stopalo da biste ga zaštitili. U fazi prvih koraka započinje jačanje muskulature i plantarnog luka. Zatim dolazi anatomski uložak za poticanje pravilnog rasta stopala i pružanje veće stabilnosti u hodu. Djeca starija od 4 godine već imaju veću slobodu i sigurnost u hodanju i mogu se potpuno opustiti i trčati. U ovoj fazi obuća mora imati materijale koji pomažu u znojenju, anatomski uložak i neklizajući potplat koji pruža veću sigurnost prilikom hodanja.

👉》Važnost dječje obuće za zdravlje stopala djece《👈

 

Kada birate dječju obuću, ne gledate samo izgled ili vrijednost. Najvažniji faktor prilikom odabira cipela treba biti udobnost koju pruža stopalu prirodnim razvojem. Pravilan razvoj stopala je bitan za budućnost bez bolesti uzrokovane neadekvatnom obućom.
Od rođenja i tijekom dojenja dijete mora nositi cipele koje pružaju prirodno kretanje stopala kao da su bosonogi. To se postiže korištenjem pravih materijala i dobro dizajniranom strukturom cipela. KLIN cipele testiraju se u tehničkom laboratoriju i podvrgavaju se različitim analizama kako bi se osiguralo da svaki par cipela promiče zdrav hod djece.