Popust-32%

Noćni ormarić od masivnog obnovljenog drva i čelika 40x30x50 cm

  • Šifra: KEJ3VE3
Trenutno nedostupno

Unesite dašak elegancije iz sredine prošlog stoljeća u svoj interijer pomoću našeg lijepog noćnog ormarića od masivnog obnovljenog drva! Ovaj noćni ormarić napravljen je od masivnog obnovljenog drva dobivenog od greda, podova i potpornih greda iz...

Pročitaj više
Šalje: home-shop
Sigurna kupovina
Opis

Unesite dašak elegancije iz sredine prošlog stoljeća u svoj interijer pomoću našeg lijepog noćnog ormarića od masivnog obnovljenog drva!

Ovaj noćni ormarić napravljen je od masivnog obnovljenog drva dobivenog od greda, podova i potpornih greda iz starih zgrada koje su se rušile i može se sastojati od različitih vrsta drva poput šišama (palisandrovine), bora, tikovine, bukve, hrasta, cedra, drva manga, bagrema itd. To znači da obnovljeno drvo zadržava karakteristike tih različitih vrsta drva. Obnovljeno drvo već je ostarjelo, istrošeno vremenom i osušeno, tako da se ne skuplja i ne savija. Svaki korak procesa izveden je s najvećom pažnjom, bilo da se radi o poliranju, bojenju ili lakiranju. Izvrsna izrada i otmjeni drveni godovi čine svaki komad namještaja prepoznatljivim i pomalo drukčijim od sljedećeg. Ovaj stalak za telefon ima 1 ladicu i 1 policu, što nudi idealno rješenje za držanje manjih predmeta organiziranima i na dohvat ruke. Uz to, okvir od čelika obloženog prahom pridonosi čvrstoći i stabilnosti ormarića. Ovaj ormarić uz krevet jednostavno se sastavlja.

Važna napomena: Boje i drveni godovi razlikuju se od primjerka do primjerka, što čini svaki naš bočni ormarić jedinstvenim; isporuka je nasumična.

  • Materijal: Masivno obnovljeno drvo + okvir od čelika obloženog prahom
  • Dimenzije: 40 x 30 x 50 cm (Š x D x V)
  • S 1 ladicom i 1 policom
  • Polirano, obojeno i lakirano
Broj paketa: 1