Popust-20%
Ruksak spokey ridge  slika 1
Ruksak spokey ridge  slika 2
Ruksak spokey ridge  slika 3
Ruksak spokey ridge  slika 4
Ruksak spokey ridge  slika 5
Spokey

Ruksak spokey ridge

  • Šifra: KEJ64MA
149,00 kn

119,20 kn

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 8-15 radnih dana

Ruksak Spokey Ridge 921896 Ruksak Spokey Ridge idealan je za one koji planiraju povremeno kratka putovanja. Optimalan kapacitet, udobne naramenice i puno džepova jamče udobnost u pokretu. Kapacitet Spokey Ridge 20 litara omogu...

Pročitaj više
Šalje: RostŠport
Sigurna kupovina
Opis
Ruksak Spokey Ridge 921896

Ruksak Spokey Ridge idealan je za one koji planiraju povremeno kratka putovanja. Optimalan kapacitet, udobne naramenice i puno džepova jamče udobnost u pokretu.
Kapacitet Spokey Ridge 20 litara omogućuje vam prikladno spakiranje svih predmeta na kratkim putovanjima. Jednostavan pristup glavnom odjeljku osigurava patentni zatvarač. Izrađen od visokokvalitetnih, vodootpornih materijala (poliester rip-stop). To ga čini i izdržljivim i laganim. Dizajniran za učinkovitu ventilaciju, opremljen je mekom pjenom na stražnjoj strani koja je oblikovana tako da stvara ugodan središnji ventilacijski kanal. Podesivom dužinom remena, ruksak se može prilagoditi visini korisnika. Radi praktičnosti korisnika, pristup glavnom odjeljku pruža dugačak patentni zatvarač, a u sredini je još jedan džep za bocu vode. Bočni i prednji džepovi omogućuju optimalno odvajanje predmeta u ruksaku. Proizvod je opremljen reflektirajućim elementima za poboljšanje vidljivosti. To je posebno važno pri kretanju na slabo osvijetljenim mjestima ili na cestama.

Značajke:

Zapremina: 20 l
Težina: 362 g
Dimenzije: 45 x 31 x 20 cm
1 veliki glavni pretinac s zatvaračem
4 dodatna džepa
Džep za bocu
Reflektirajućo elementi

Sastav:

100% vodootporni poliester rip-stop