Geemarc RINGER595ULE_WH_VDE Bežično zvono slika 1
Geemarc RINGER595ULE_WH_VDE Bežično zvono slika 2

Geemarc RINGER595ULE_WH_VDE Bežično zvono

  • Šifra: KEQ445R

613,99 kn

552,59 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Dostupno odmahDostava kroz 6-11 radnih dana

RINGER 595 je prijemnik za interfon i zvoni do 100 dB kada netko pritisne RINGER. To je cjelovit interfonski sustav, što znači da zahvaljujući ovom novom sustavu nećete biti informisani samo zahvaljujući hrvaču, već i zahvaljujući bežičnom Amplidect 59...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis
RINGER 595 je prijemnik za interfon i zvoni do 100 dB kada netko pritisne RINGER. To je cjelovit interfonski sustav, što znači da zahvaljujući ovom novom sustavu nećete biti informisani samo zahvaljujući hrvaču, već i zahvaljujući bežičnom Amplidect 595 ULE-u ako vam netko zazvoni na zvono na vratima. Pomoću ovog sustava je također moguće razgovarati između uređaja i interfona. Postoje dvije različite melodije na telefonu i hrvači kada netko zvoni na zvono na vratima ili kad netko nazove.
Nikada ne propustite da vaši pozivi ili prijatelji / susjedi zvone na zvono na vratima!
Ako ste u vrtu, izvan ili na 1. katu, pozivi se mogu preusmjeriti na vaš mobitel ili na drugi telefon (s telefona ili zvona na vratima)! Najglasniji bežični telefon s telefonskom sekretaricom (glasnoća slušalice do + 50 dB).
Bežični telefon za slušni aparat AMPLIDECT595 nije kompatibilan samo sa slušnim aparatima, već se može postaviti i na posebno glasan zvuk. Uz postavku bez uporabe ruku, 9 tipki za izravno biranje na mobilnoj slušalici, funkcija hitnog poziva (SOS tipka automatski poziva 4 telefonska broja jedan za drugim dok se netko ne javi), podesiva postavka zvučnika i glasnoća prijema, funkcija isključivanja zvuka i funkcije pauze, analogni telefon sjaji zahvaljujući velikim tipkama i tekstu te velikom kontrastu s posebno dobrim radom. Telefonska sekretarica dostupna je na njemačkom, engleskom, francuskom i nizozemskom. Možete blokirati do 100 neželjenih brojeva.

Ovaj tekst je strojno preveden.
Specifikacija
BojaBijela
Vrsta proizvodaBežično zvono
Dimenzije prijemnika12,8 x 11 x 4 cm
Dimenzija proizvoda, visina11 cm
Dimenzija proizvoda, širina12.8 cm
Dimenzije proizvoda, dužina4 cm