iRobot robotski čistač bazena Mirra 530 slika 1
iRobot robotski čistač bazena Mirra 530 slika 2
iRobot robotski čistač bazena Mirra 530 slika 3
iRobot robotski čistač bazena Mirra 530 slika 4
iRobot robotski čistač bazena Mirra 530 slika 5
iRobot robotski čistač bazena Mirra 530 slika 6
Šifra: M4952A
iRobot logo

iRobot robotski čistač bazena Mirra 530

Trenutno nedostupno

O proizvodu     Najnovijom generacijom robotskog čistača bazena, specijalist za robotiku iRobot, unosi naprednu tehnologiju čišćenja u vaš bazen. Čišćenje bazena nadzire sustav AdaptNautiq koji jamči inteligentno čišćenje s kvalitetnim...

Pročitaj više
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

O proizvodu
    
 Najnovijom generacijom robotskog čistača bazena, specijalist za robotiku iRobot, unosi naprednu tehnologiju čišćenja u vaš bazen. Čišćenje bazena nadzire sustav AdaptNautiq koji jamči inteligentno čišćenje s kvalitetnim rezultatima. Mirra koristi svoju pumpu i sustav za filtriranje tako da se ne opterećuje bazenski filtar i ne zahtijeva problematičnu instalaciju. Dvije lako dostupne posude filtra jednostavno se održavaju. iRobot Mirra 530 može se prilagoditi svim bazenskim površinama.

tehnička specifikacija
Tehnologija iAdapt Nautiq
Kapaciteta filtriranja vode: 15,9 m³/h
Preporučuje se za bazene do 80 m²
Ciklus čišćenja: 2,5 – 3 sata
Dužina kabla: 18,3 m
Primarni napon: 100 – 240 V, 50/60 Hz
Sekundarni napon: 29 V
Upotreba energije: 180 W
Težina: 7,7 kg
Dimenzije: 406 x 308 x 349 mm

Glavne prednosti Mirra 530

  • Vrlo jednostavno rukovanje i održavanje robota
  • Dvije filter posude za jednostavno i brzo pražnjenje smeća
  • Moderan i praktičan dizajn
  • Inteligentno čišćenje bazena zahvaljujući sustavu iAdapt Nautiq
  • Čisti cijeli bazen uključujući unutarnje zidove
  • Zbog ugrađenog žiroskopa ne zapliće se u vlastiti kabal
  • Filtrira do 265 litara vode po minuti (15 do 16 m³ po satu)
  • Aktivna PVC četkica usisava prljavštinu, alge i bakterije s dna i zidova
  • Dizajniran za bazene do 80 m²
  • Težina samo 7,7 kg

Glavne značajke:

Sustav upravljanja čišćenja iAdapt Nautiq
Prilikom dizajniranja iAdaptNautiq inženjeri su inspiraciju crpili iz rezultata sustava iAdapt robotskih usisavača iRobot Roomba i uređaja za čišćenje Scooba. Isti su kasnije prilagođeni za učinkovito korištenje u trodimenzionalnim mjerama. Čistač bazena iRobot Mirra 530 prvo izmjeri dimenzije bazena i zatim na temelju toga odabire najbolji program za čišćenje. Svako mjesto očisti više puta i neprestano reagira na trenutne okolnosti, upravo zato može lako postići najbolje rezultate. 

Očistite podove i zidove bazena
iRobot Mirra 530 kreće se na četiri kotača od PVA materijala. Korištenje tog materijala jamči potpuno prianjanje i stabilnost na svim bazenskim površinama. Zbog odličnog prianjanja kotača od PVA-a Mirra se može sigurno kretati po dnu i zidovima bazena. 

PVC četkica
Aktivna PVC četka uklanja dugotrajne madeže i bakterije koje zatim usisava i sigurno pohranjuje u posude filtra. 

Vlastita pumpa i sustav za filtriranje
iRobot 530 Mirra za čišćenje bazena koristi svoju pumpu te sustav za filtriranje s vrlo učinkovitim sustavima. Mirra može filtrirati 265 litara vode na minutu, što je gotovo 16.000 litara vode na sat. Snažna pumpa okreće vodu po cijelom bazenu, tako da ju robot može lakše filtrirati. Taj postupak ujedno poboljšava kruženje vode, što pomaže ugrađenom centralnom filtracijskom sustavu. 

Vrlo jednostavan za upravljanje i održavanje
Korištenje robota iRobot 530 Mirra je vrlo jednostavno. Nakon uranjanja robota u bazen pritiskom na gumb CLEAN pokrećete ciklus čišćenja, a sve ostalo robot čini sam. Za jednostavno uklanjanje robota iz bazena dva brza ispušna ventila omogućuju trenutno ispuštanje suvišne vode iz robota. Ako želite očistiti robot, dovoljno je da uklonite posude filtra, ispraznite ih te isperite vodom.

Za koga?
Robotski čistač bazena iRobot Mirra 530 idealan je za one koji bi htjeli uštedjeti na vremenu i umjesto čišćenja bazena radije bi ležali na ležaljkama ili se bavili zanimljivijim aktivnostima. iRobot Mirra 530 zapravo čisti bazen za vas.

Jamstvo: 24 mjeseca