SONY MHCV83D.CEL ALL-IN-ONE audio system slika 1
Sony logo

SONY MHCV83D.CEL ALL-IN-ONE audio system

(1)

Šifra proizvoda: M524K4Z

Cijena

5.799,00 kn

Besplatna dostava!

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

SONY MHCV83D.CEL , Audio sistem velike snage sa zvukom u 360° i zvukom basa za velike razdaljine, 360° svetlo za zabavu i lampice na zvučniku i povezivanje sa pametnim telefonom.

Pročitaj više

Ispunite plesni podij nevjerojatnim zvukom
Plešite i pjevajte uz svoje omiljene pjesme gdje god se nalazili. Uz četiri visokotonca visoke učinkovitosti, srednjetonac visoke učinkovitosti i nagnute pogonske jedinice za srednjetonce vaši će tulumi odzvanjati uz snažan i detaljan zvuk te izravne i čiste vokale u kojima će uživati svi gosti.


Snažniji zvuk uz višesmjerni zvuk za tulume
Omogućite svima da se zabave bez obzira na to gdje bili na vašem tulumu. Uz višesmjerni zvuk za tulume, koji omogućuju vrhunski visokotonci i srednjetonci te nagnute pogonske jedinice za srednjetonce, glazba će doprijeti do svih, bez obzira na to stoje li ili sjede, pjevaju
ili plešu.


Zvukovi kao da su živi
Tehnologija DSP stvara festivalsku atmosferu tako što glazbi dodaje realističan ugođaj glazbenog festivala ili koncerta uživo.


Obnavljanje detalja digitalne glazbe
Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) obnavlja detalje iz komprimiranih glazbenih datoteka i stvara visokokvalitetan zvuk bliži originalnoj snimki s
CD-a.


Stvorite nezaboravnu atmosferu
Rasvijetlite atmosferu na zabavi od poda do stropa uz višesmjernu rasvjetu za tulume i svjetla na zvučniku. Emitirajte tamnoplave, svijetloplave i zelene valove s višebojnim snopom i uživajte u autentičnoj atmosferi noćnog kluba ili festivala na otvorenom.


Oslobodite pop-zvijezdu u sebi
Zabavite sve sudionike – uz dva ulaza za mikrofon zajedno sa svojim gostima pjevajte uz omiljene melodije. Ako želite, dodati možete i dozu rock 'n' rolla povezivanjem gitare s jednim od ulaza i korištenjem sustava kao pojačala za gitaru. Uživajte u tri načina rada: Clean za čisti zvuk, Overdrive za zvuk gitare s distorzijom i Bass za bas-gitaru. Kada završite, mikrofone s pomoću dva držača možete sigurno spremiti na mjesto.


Okomita i vodoravna kontrola pokretima
Preskočite pjesmu, prijeđite s flangera na WAH, uključite mikrofon za karaoke, kontrolirajte visinu tona mikrofona i glazbe i poglasnite okomitim ili vodoravnim pokretom ruke. Kontrola pokretima omogućuje vam brzo i jednostavno upravljanje funkcijama modela MHC-V83D i da u svakom trenutku budete u središtu zabave.


Svirajte uz ritam s načinom rada TAIKO
Dodajte vlastiti zvuk bubnja uz TAIKO način rada i testirajte svoj osjećaj za ritam kada igrate protiv prijatelja uz način rada za igru TAIKO.


Način rada za igru Taiko i poredak
Testirajte ritam uz TAIKO način rada za igru. Dodirnite i povucite gornju ploču u ritmu svjetla i pogledajte tko će postići najbolji rezultat. Bodovanje u igri TAIKO u aplikaciji Fiestable omogućuje provjeru stanja u odnosu na druge igrače na internetu. Hoće li vaš rezultat biti među 10 najboljih?


Omogućite prijateljima da stvore popis za reprodukciju za tulum putem aplikacije Fiestable
Aplikacija Fiestable svima omogućuje dodavanje omiljenih pjesama na popis za reprodukciju. Omogućite gostima dodavanje glazbe s pametnih telefona putem Wi-Fi® mreže3 da tulum nikada ne bi prestao.


Pronađite pjevačku zvijezdu uz rangiranje za karaoke u aplikaciji Fiestable
Pronađite kralja ili kraljicu karaoka uz rangiranje za karaoke. Tko god se plasira u 10 najboljih može unijeti svoje ime i naziv pjesme na popis vodećih pjevača.


HDMI™ izlaz za jednostavno postavljanje
HDMI™ (ARC) izlaz omogućuje vam jednostavno povezivanje sustava s TV-om.
Gledajte televiziju i DVD-e na uobičajenom zaslonu te istovremeno uživajte u snažnom zvuku koji dolazi iz zvučnika MHC-V83D.


Gledajte filmove uz ugrađeni DVD reproduktor
Pretvorite dnevnu sobu u kino dvoranu i organizirajte nezaboravne filmske večeri uz obitelj i prijatelje. Osjetite dramu u svakoj sceni uz snažan zvuk i tlak zvuka uz koji ćete se osjećati kao da ste u samom središtu akcije.


Proširite dobru atmosferu na tulumu uz bežičnu vezu
Uživajte u snažnijem i punijem zvuku uz sinkroniziranu rasvjetu. Wireless Party Chain omogućuje vam da MHC-V83D povežete s 50 kompatibilnih snažnih audio sustava putem tehnologije Bluetooth®


Dizajniran za prave zabave
Tvrda plastična vanjska površina koja prekriva sve strane jedinice i čvrsti štitnici za uglove čine MHC-V83D izdržljivim i jednostavnim za prijenos gdje god se zabavljali.


Izdržljiva upravljačka ploča otporna na prskanje
Gornja ploha sustava MHC-V83D otporna je na prskanje6 i lako se čisti, pa se tulum može nastaviti čak i ako prolijete piće. Tu je i gumb Party Lock, koji onemogućuje sve druge gumbe na 30 sekundi, pa ćete moći sve očistiti.


Specifikacija
BojaCrna
Jamstvo12 mjeseci

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 1 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Super

Tonći30.06.2021.

Istraži više