Popust-20%
Kompletni set za dezinfekciju i čišćenje slika 1
Astonish

Kompletni set za dezinfekciju i čišćenje

  • Šifra: M5N46J6
522,00 kn

417,60 kn

375,84 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Popust traje još::

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

Kompletni set za dezinfekciju i čišćenje sadrži proizvode za koji su nabolji za dezinfekciju kućanstava i pranje ruku.
1x Antibakteriski sapun 650ml.
1x Antibakterijsko sredstvo 750ml.
1x Sredstvo za čišćenje kuhinje 750ml.
1x Sredstvo za čišćenje kupaonice 750ml.
1x Sredstvo za čišćenje prozora i stakla 750 ml.
1x Univerzalno sredstvo za čišćenje s narančinim uljem 750 ml.
1x Sredstvo za čišćenje podova Lavanda 1 l.
1x Krpa za čišćenje prozora 40x50 cm
1x Krpa od ultra-mikrovlakna 32x32cm

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Antibakterijski sapun je nježan za ruke, te nakon pranja vaše ruke ostaju mirisne i čiste.

Upute za upotrebu: Tekući sapun je pH neutralan, sa aktivnim antibakterijskim djelovanjem uklanja 99,9% bakterija. Za nježno pranje ruku s ugodnim hidratantnim čišćenjem.

Istisnuti manju količinu sapuna na ruke dobro protrljati te isprati s vodom.

 

Antibakterijsko sredstvo

Bezmirisno, nije potrebno ispiranje 

Snažna pH neutralna formula za upotrebu na tvrdim površinama u kućanstvu. Čisti i dezinficira.

Zadovoljava standard BS EN 1276:2009 za bakterijsku dezinfekciju. Nakon 5 minuta površina je dezinficirana.

SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE KUHINJE originalno je proizvedena formula za brzo uklanjanje masnoće i prljavštine u kuhinji. Prikladno za radne površine, pločice, sudopere, područja oko štednjaka i poklopce štednjaka.

Upute za upotrebu:

Nanesite na površinu. Obrišite čistom vlažnom krpom. Za tvrdokorne mrlje ostaviti sredstvo da djeluje 1-2 min, prije brisanja.

VAŽNO:Izbjegavati dugotrajan kontakt sa obojanim, lakiranim, pozlaćenim i drvenim površinama. Ne koristiti na poroznim površinama, neglaziranim pločicama i neobrađenom drvu.

ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE. Izbjegavati kontakt s očima. U slučaju kontakta sa očima, isprati sa vodom. U slučaju gutanja, potražite medicinsku pomoć i pokažite etiketu ili kutiju. U slučaju kontakta sa kožom, isperite vodom. Operite ruke nakon upotrebe. Ne udisati isparavanja.

Proizvodi: Astonish, Engleska

SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE KUPAONICA jedinstvena je formula napravljena specijalno za kupaonicu. Originalna formula pomaže u borbi sa kamencem, ostacima sapuna, prljavštinom, mrljama na kadi … Prikladno za kade, umivaonike, pipe, keramičke pločice, glave tuševa, kromirane i ostale tvrde površine.

Upute za upotrebu:

Poprskajte direktno na površinu. Ostavite da djeluje 1-2 min i obrišite čistom vlažnom krpom ili isperite vodom. Za veće površine i za uklanjanje tvrdokornog kamenca, upotrijebite spužvu ili tkaninu.

VAŽNO: Ne primjenjivati na mramornim, emajliranim, poroznim ili površinama od vapnenca. Ako se prolije, obrisati. U slučaju osjetljivih ruku koristite gumene rukavice. Operite ruke nakon upotrebe.

ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE. Izbjegavati kontakt s očima. U slučaju kontakta sa očima, isprati sa vodom. U slučaju gutanja, potražite medicinsku pomoć i pokažite etiketu ili kutiju. U slučaju kontakta sa kožom, isperite vodom. Operite ruke nakon upotrebe. Ne udisati isparavanja

Proizvodi: Astonish, Engleska

SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE PROZORA I STAKLA  specijalno je razvijeno za upotrebu na staklu, bez tragova i besprijekornog sjaja.

 Upute za upotrebu: Nanijeti na staklo. Odmah obrisati krpom od mikrovlakna  koja ne ostavlja tragove.  Ne upotrebljavati na poliranom i prirodnom drvu. Izbjegavati kontakt sa mramorom i vapnencem. Ako se prolije odmah obrisati. Kondenzacija se može pojaviti na hladnim prozorima, koja će se sama posušiti.

Proizvodi: Astonish, Engleska

 750 ml.

Sredstvo za čišćenje s uljem naranče je namijenjeno čišćenju masnoća i raznih drugih nečistoća s raznih površina u kućanstvu. Sadrži  narančino ulje, te ostavlja sjajne i mirišljave površine. Idealno za upotrebu na PVC, keramičkim pločicama, emajliranim i sjajnim površinama. U slučaju starog ili oštećenog emajla, proizvod ispitati na manjoj površini.

Upute za upotrebu: Pošpricajte površinu. Obrišite čistom vlažnom krpom. Ne udisati sredstvo i nanositi suprotno od lica. Nije za upotrebu na tkaninama, tapetama, lakiranom namještaju, tapeciranom namještaju, drvu i neglaziranim keramičkim pločicama.

ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE. Ne udisati. Nadražujuće za oči. Izbjegavati kontakt s očima. U slučaju kontakta sa očima, isprati sa vodom. U slučaju gutanja, potražite medicinsku pomoć i pokažite etiketu ili kutiju. U slučaju kontakta sa kožom, isperite vodom. Operite ruke nakon upotrebe. Ne udisati isparavanja.

Proizvodi: Astonish, Engleska

Sredstvo za pranje podova LAVANDA

Uklanja prljavštinu i nečistoće, ostavlja briljantan sjaj i ugodan miris.

Uz naprednu tehnologiju odbijanja prljavštinu,  nakon čišćenja ostavila zaštitni sloj, te na taj način dodatno štiti tretiranu površinu.

Koncentrat, prije upotrebe razrijediti prema uputama.

Upute za upotrebu: Pomiješajte 2 Čepa (60 ml) sa 5 litara čiste tople vode. Nanesite na podove pomoću krpe od mikrovlakna . Za teška zaprljanja upotrijebite dvostruku dozu (4 čepa).

Oprez: Ne koristite na tepisima, tkaninama ili poroznim površinama.

Upute za upotrebu: Pomiješajte 2 Čepa (60 ml) sa 5 litara čiste tople vode. Nanesite na podove pomoću krpe od mikrovlakna . Za teška zaprljanja upotrijebite dvostruku dozu (4 čepa).

ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE. Nadražujuće za oči. Izbjegavati kontakt s očima. U slučaju kontakta sa očima, isprati sa vodom. U slučaju gutanja, potražite medicinsku pomoć i pokažite etiketu ili kutiju. U slučaju kontakta sa kožom, isperite vodom. Operite ruke nakon upotrebe. Ne udisati isparavanja.

Proizvodi: Astonish, Engleska

   

Krpa za prozor 40x50cm

Krpa za čiščenje prozora je najbolja i najučinkovitija kada je riječ o čišćenju i poliranju tvrdih površina na kojima želimo postići efekt visokog sjaja.

Čišćenje ultra-mikrovlaknom: ekološko čišćenje učinkovitije od čišćenja kemijskim sredstvima. Uvlačenjem bakterija, grinja i ostalih nečistoća ne ostavlja tragove na tretiranim površinama. Učinkovitost pri uklanjanju bakterija 99,97%.

Ova krpa je odlična za glancanje prozora, ogledala, slavina, proizvoda od nehrđajućeg čelika i sl.

Ne ostavlja ogrebotine, otiske niti tragove mucica, već površine čini kristalno čistima i daje im visoki sjaj. Izrađena je od ultramikrovlakna koja rade poput magneta tako da privlače prašinu i prljavštinu zadržavajući ih na tkanini, čineći tretiranu površinu potpuno čistom.

 

Smart Clean Original Čarobna krpa 40x40cm

Korištenjem ultra-mikrovlakana čuvate okoliš i štedite energiju! Ostaje vam više vremena i novca.

Čišćenje ultra-mikrovlaknom: ekološko čišćenje učinkovitije od čišćenja kemijskim sredstvima. Uvlačenjem bakterija, grinja i ostalih nečistoća ne ostavlja tragove na tretiranim površinama. Učinkovitost pri uklanjanju bakterija 99,97%.

Kada se krpom prijđe preko površine ona stvara statički naboj koji privlači prljavštinu na krpu, a ultra-mikrovlakna tada zadržavaju prašinu i bakterijesve dok se krpa ne opere.

Koristi se za suho i vlažno cišcenje.

Što je ultramikro vlakno?

Materijal od vlakana dijeljenih naveličinu 1/100 vlasi ljudske kose, sitnijih od čestica prašine i od većine bakterija.

Proizveden je tehnologijom cijepanja vlakana osmišljenom za povećanje izgled vlakna omogućuje zadržavanje

nečistoća na površini tkanine.

SUHO PRANJE Prilikom brisanja prašine, krpe od ultramikrovlakna

imaju najveću učinkovitost kad se koriste suhe, bez vode i bez drugih

sredstava za čišćenje. Ultra-mikrovlakna zadržavaju prašinu, grinje, mrvice kruha

i sl. unutar krpe te se prilikom brisanja prašina ne raspršuje po prostoru.

VLAŽNO PRANJE Za pranje mrlja i ostalih nečistoća krpu našpricati

s malo vode. Ultra-mikrovlakno u kombinaciji s vodom stvara kapilarni

učinak zahvaljujući kojem odlično razgrađuje mrlje i druge masnoće te

ima visoku moć upijanja. Zadržava i do  7 puta više tekučine i neće oštetiti boju,

staklo, akrilne ili plastične filmove na površinama.

ODRŽAVANJE Pranje na 95C u perilici rublja, bez omekšivača i bez izbjeljivača.