Velika lampa protiv komaraca do 30m2 slika 1
Velika lampa protiv komaraca do 30m2 slika 2
Velika lampa protiv komaraca do 30m2 slika 3

Velika lampa protiv komaraca do 30m2

  • Šifra: M5VE94G
Trenutno nedostupno

Velika lampa protiv komaraca | za površinu do 30m2

 

Unutar uređaja se nalaze dvije UV lampe snage 6 W (12W ukupno). Pokrivenost površine do 30m2. Zaštitna rešetka sprječava slučajni kontakt s lampama, ide...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Velika lampa protiv komaraca | za površinu do 30m2

 

Unutar uređaja se nalaze dvije UV lampe snage 6 W (12W ukupno). Pokrivenost površine do 30m2. Zaštitna rešetka sprječava slučajni kontakt s lampama, idealno za unutarnju i vanjsku primjenu. Aluminijsko kućište otporno na ogrebotine i koroziju, lako se čisti. Može stajati na podu ili se može objesiti pošto s gornje strane ima 2 prstena i uključen lančić. Žarulje su ecoGuard Actinic BL T5F 6W.

Napajanje: 220-240V 50 / 60Hz. Dimenzije: visina 26cm, širina 26cm, dubina 8 cm.

 

Kako djeluje

Proizvod vabi pozornost insekata generirajući vizualni kontrast plavog i UV svjetla. Komarci, mušice i razni drugi insekti su privučeni posebnim svjetlom koje stvara uređaj, te ih pri kontaktu s istim ubija strujni udar. Kako biste optimizirali efektivnost uređaja, postavite ga u slabije osvjetljen prostor. Pobrinite se da napon strujne mreže odgovara onom navedenom na etiketi uređaja.

- Postavite proizvod na policu, pokućstvo ili drugu vodoravnu površinu ili

- Objesite proizvod koristeći kukice na gornjem dijelu uređaja.

Bez obzira na način postavljanja, držite uređaj dalje od djece i kućnih ljubimaca. Ne odlažite ga na kiši ili kada je vani mokro. Umetnite utičnicu u utikač te pritisnite tipku na položaj 'I'. Uređaj će krenuti s radom, riješavajući se insekata, pružajući vam mirnu noć i ugodan san.

Više o uređaju možete pogledati u videu (video je na talijanskom jeziku):