Prsluk za spašavanje Aquarius Safety PRO senior narančasta slika 1
Prsluk za spašavanje Aquarius Safety PRO senior narančasta slika 2
Šifra: M5Z53XD
FeelFree logo

Prsluk za spašavanje Aquarius Safety PRO senior narančasta

Trenutno nedostupno

Prsluci za spašavanje Aquarius Safety PRO namijeni su za razne sportove na vodi. Sigurnosni prsluk u dvije veličine, JUNIOR do 40kg i SENIOR nad 40 kg.

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Prsluk za spšavanje Aquarius Safety PRO je ugodan in kvalitetan prsluk za spašavanje za vodene sportove, koji će se pobrinuti za vašu sigurnost u vodi. Prsluk je univerzalne veličine i primjeren je za odrasle osobe, koje teže 40 kg ili više.

Ovaj prsluk za spašavanje je unatoč svom jednostavnom obliku kompatibilan sa standardom ISO 12402-4: 2007, CE 1463 te ga možete koristiti kao prsluk za spašavanje na vašem brodu ili barci.

U unutrašnjosti prsluka nalazi se višeslojna plutajuća pjena koja osigurava da u vodi ostanete u sigurnom vertikalnom položaju.

Kao i svi drugi prsluci za spašavanje Aquarius, i ovaj sadrži reflektirajuće elemente i žviždaljku kako bi osoba u prsluku bila brzo uočljiva. Živa narančasta boja prsluka dodatno pomaže vidljivosti prsluka.

Na prsluku Aquarius Safety PRO pričvršćen je crni pojas koji ide oko pojasa i zakopča se na prednjem dijelu. Pojas je prilagodljive dužine zbog čega je primjeren osobama različitih veličina.

Između lijeve i desne strane prsluka nalaze se dvije vezice koje zavežete skupa i time stisete prsluk kako bi zadržao primjeren oblik. Na vrhu prsluka nalazi se ručka koja služi da biste nekoga izvukli iz vode prilikom pada ili jednostavno za prenošenje prsluka.

Boja: kričavo narančasta
JUNIOR: do 40 kg
SENIOR: nad 40 kg
U skladu s ISO 12402-4: 2007, CE 1463
Izrađeno u EU.