L'Oreal Paris x Isabel Marant SMOKE Sjenilo duo slika 1
L'Oreal Paris x Isabel Marant SMOKE Sjenilo duo slika 2
L'Oreal Paris x Isabel Marant SMOKE Sjenilo duo slika 3
L'Oreal Paris x Isabel Marant SMOKE Sjenilo duo slika 4
L'Oreal Paris

L'Oreal Paris x Isabel Marant SMOKE Sjenilo duo

  • Šifra: MDJ9QZ
Trenutno nedostupno

L'Oreal Paris x Isabel Marant SMOKE eyeshadow duo

Isabel Marant i L'Oréal Paris savršen su par.

I L'Oréal i Isabel su već dugo posvećeni kreiranju linija za jake i slobodne žene. Teže demokratizaciji ljepote donoseći look s modnih pista u stvarni...

Pročitaj više
Šalje: BeautyGroup
Sigurna kupovina
Opis

L'Oreal Paris x Isabel Marant SMOKE eyeshadow duo

Isabel Marant i L'Oréal Paris savršen su par.

I L'Oréal i Isabel su već dugo posvećeni kreiranju linija za jake i slobodne žene. Teže demokratizaciji ljepote donoseći look s modnih pista u stvarni život. Nova, zajednička kolekcija ima za cilj osnažiti žene i pomoći im da budu odvažne i sigurne u sebe te da nose svoj stil sa stavom i samopouzdanjem. 

Esencijalan pariški look

Nova kolekcija donosi esencijalni pariški look kroz pet višenamjenskih proizvoda koji se lako mogu ubaciti u torbicu i koristiti u pokretu. Bezvremenske i elegantne boje pristaju svim nijansama kože, a čak nema ni mučenja s kistovima i ostalom make-up aparaturom – sjenilo za oči može se nanijeti samo prstima, a ruž izravno iz pakiranja bez kista. Lako ćeš postići prirodan dnevni look uz pomoć sjajila za usne, highlightera i maskare, a za večernji izlazak ga pojačaj ružem ili sjenilom za oči.

Smoke – duo-sjenilo za oči

Smokey eyes za večernji look i ti si kraljica stila! Smoke duo sjenilo za oči, u jednostavnom, džepnom izdanju, pomoći će ti u postizanju smokey efekta. S mat crnom nijansom postići ćeš savršen efekt zamagljenih očiju, dok će se spoj smaragdne plave i crne boje koje se prelijevaju poput duginih boja, prilagoditi tvojoj boji očiju. Možeš ga nanijeti vrlo lako - samo prstima!

Isabel Marant : „Smokey eye predstavlja bezvremenski pariški look koji jamči zavodljivost. Efekt dima s lakoćom omogućava svakoj ženi elegantan i bezbrižan izgled.“