Jar Platinum Lemon, 45 komada, kapsule deterdženta za strojno pranje posuđa slika 1
Jar Platinum Lemon, 45 komada, kapsule deterdženta za strojno pranje posuđa slika 2
Jar Platinum Lemon, 45 komada, kapsule deterdženta za strojno pranje posuđa slika 3
Jar Platinum Lemon, 45 komada, kapsule deterdženta za strojno pranje posuđa slika 4
Jar Platinum Lemon, 45 komada, kapsule deterdženta za strojno pranje posuđa slika 5
Jar Platinum Lemon, 45 komada, kapsule deterdženta za strojno pranje posuđa slika 6
Jar

Jar Platinum Lemon, 45 komada, kapsule deterdženta za strojno pranje posuđa

  • Šifra: MMXJVM

99,99 kn

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 4-8 radnih dana

Kapsule za strojno pranje posuđa Jar Platinum All in One čiste već iz 1. pokušaja. Njihova formula uspješno savladava i najzahtjevnije izazove čišćenja kako bi vaše posuđe bilo blistavo čisto. Kada su vam pri ruci kapsule za strojno pranje posuđa...

Pročitaj više
Opis

Kapsule za strojno pranje posuđa Jar Platinum All in One čiste već iz 1. pokušaja. Njihova formula uspješno savladava i najzahtjevnije izazove čišćenja kako bi vaše posuđe bilo blistavo čisto.


Kada su vam pri ruci kapsule za strojno pranje posuđa Jar Platinum, možete bezbrižno skuhati što god poželite, znajući da će one kasnije očistiti čak i zamašćeni filter kako bi i perilica i posuđe blistali od čistoće. Njihov iznimno topivi omot rastapa se znatno brže nego kod tvrdih tableta pa odmah počinju djelovati. Osim toga, nevjerojatno su jednostavne za uporabu. Samo stavite kapsulu u pretinac za deterdžent u vašoj perilici. Nema odmatanja, ni smeća.


Sastojci / Sastav:

5-15% neionske površinski aktivne tvari, izbjeljivači na bazi kisika, <5% fosfonati, polikarboksilati, enzimi, mirisi, Citronellol, Limonene, Linalool.

Izjava o alergenima

Sadrži protease. Može izazvati alergijsku reakciju. Sadrži Sodium Carbonate Peroxide, Trodeceth-n.

UPOZORENJE!

Opasnost. Uzrokuje teške ozljede oka. Čuvati izvan dohvata djece. Ako je potrebna liječnička pomoć pokazati spremnik ili naljepnicu. U slučaju dodira s očima: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ukoliko ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispiranje. Odmah nazvati CENTAR ZA KONTROLU PTROVANJA. Nositi zaštitu za oči. Ako se proguta: isprati usta. NE izazivati povraćanje. Popijte malo vode kako biste razrijedili ono što ste progutali.

Upute za uporabu

Stavite kapsulu u odjeljak za deterdžent i odmah ga zatvorite. Pri korištenju ovih kapsula morate imati suhe ruke. Nemojte odmatati ili probijati vrećicu u kojoj se nalazi kapsula. Nakon svake uporabe zatvorite pakovanje s kapsulama.Za najbolje rezultate koristite ladicu za deterdžent. Ako kapsula ne stane u ladicu, stavite je na košaru za pribor za jelo i odaberite program bez pretpranja. Funkcija soli djelotvorna je u mekoj, srednjoj i tvrdoj vodi do 26°e. Vaša perilica suđa trebala bi raditi besprijekorno čak i ako se upali svijetlo indikatora tekućine za ispriranje ili sol. Za izuzetno tvrdu vodu iznad 26°e molimo koristite sol. Srebrni pribor za jelo ne smije doći u doticaj sa suđem od nehrđajućeg čelika. Preporučujemo da antikno, ručno oslikano i osjetljivo porculansko i kristalno suđe ne perete u perilici, već ručno.