Prolabs Power Whey 2 kg - čokolada slika 1
Šifra: N4EGRV
Prolabs logo

Prolabs Power Whey 2 kg - čokolada

Trenutno nedostupno

WER WHEY ULTRA protein +sadrži CFM ® izolat proteina sirutke +doprinosi povećanju mišićne mase +doprinosi održavanju mišićne mase +sadrži glutamin, kreatin i taurin +sadrži vitamin B6 +odličan kremasti okus +BEZ ASPARTAMA POWER WHEY ULTRA je...

Pročitaj više
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

WER WHEY ULTRA protein +sadrži CFM ® izolat proteina sirutke +doprinosi povećanju mišićne mase +doprinosi održavanju mišićne mase +sadrži glutamin, kreatin i taurin +sadrži vitamin B6 +odličan kremasti okus +BEZ ASPARTAMA POWER WHEY ULTRA je proteinski prah koji se sastoji od izolata i koncentrata proteina sirutke. Obogaćen je s vitaminom B6 koji doprinosi normalnom metabolizmu proteina i glikogena te doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Protein sirutke je protein s najvišom biološkom vrijednošću i s visokom koncentracijom aminokiselina razgranatog lanca (BCAA aminokiseline).

Protein sirutke u POWER WHEY je lagano je probavljiv i instantiziran tako da se može promiješati i žlicom u čaši. Također se sve aminokiseline u POWER WHEY proteinu nalaze u idealnom omjeru za rast i razvoj kao i održavanje čiste mišićne mase.

Svaka porcija POWER WHEY ULTRA sadži i 2 grama glutamina, 1,5 grama kreatin monohidrata i 800 mg taurina za još jači učinak i poboljšanje performansi.

POWER WHEY ULTRA protein ne sadrži nikakve GMO sastojke niti sastojke koji su zabranjeni od strane Svjetske Anti-Doping Agencije (WADA) tako da je siguran za uzimanje svim natjecateljskim sportašima. Okusi su sladoledni i kremasti. Probajte!

NAČIN PRIMJENE Tri mjerice (30 g) razmutiti u 100 ml – 200 ml vode ili mlijeka smanjene masnoće.