Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više
Popust-11%

Dječja kolica 3u1

Foppapedretti

Foppapedretti kolica iWood Jeans

6.699,00 kn

5.949,00 kn

Popust traje još::

Dostupno odmah! Dostava kroz 2-5 radna dana

Osim što su originalna i vrlo inovativna, iWood su praktična i funkcionalna kolica! Prva kolica na svijetu koja imaju drveni i aluminijski okvir!
Drveni okvir je izrađen od same tvrtke Foppapedretti, koja ima više od 70 godina iskustava s...

Pročitaj više
Opis

Osim što su originalna i vrlo inovativna, iWood su praktična i funkcionalna kolica! Prva kolica na svijetu koja imaju drveni i aluminijski okvir!

Drveni okvir je izrađen od same tvrtke Foppapedretti, koja ima više od 70 godina iskustava s proizvodima od drveta. Okvir je napravljen prema najvišim standardima te posjeduje i certifikat FSC!

FSC certifikat – drvo dolazi iz zaštićenih šuma, koja se odupiru atmosferskim promjenama i lakirana su na bazi vode! Jedinstvena kolica, koja su kombinacija aluminija i drveta, kao i kožne ručke te posebnih materijala tkanine i izrade

POBJEDNIK KATEGORIJE “BEST OF THE FAIR-STROLLERS AND GEAR” na sajmu u Hong Kongu!

U cijenu ulazi:

-kolica

-košara

-autosjedalica grupe 0

- torba

- navlaka za kišu

- navlaka za noge

- košara za stvari

Namjenjena su za djecu od rođenja do 3 godine. i-Wood kolica su specifična po tome što je konstrukcija napravljena u kombinaciji aluminija i drveta. Konstrukcija je od aluminija te je obložena kvalitetnim talijanskim drvetom dok je ručka obložena eko kožom. Kombinacija drveta i kože čini kolica jednostavno neodoljivim na dodir i daje dodatnu toplinu

Kolica imaju reverzibilno sjedalo, 3 ležeća položaja, prednji okretni kotači su sa blokadom za okretanje, papučicom ručne kočnice. Naslon kolica multifunkcionalan i podesiv u više položaja. Kolica su opremljena sa čvrstim sigurnosnim pojasevima, s 5 sigurnosnih točaka podesivih prema veličini djeteta.

Košara se veome lako pričvršćuje za okvir kolica, ima prozračno dno i podesiv naslon u 3 položaja.

Autosjedalica je grupe 0, namijenjena za djecu do 13kg, oko 15 mjeseci. Anatomsko sjedalo dizajnirano je da osigurava maksimalnu sigurnost. Remen pričvrščen u 3 točke. Jednostavno se i lako montira na okvir kolica. Može se koristi i kao njihaljka, kolijevka. Mogućnost kupnje ISOFIX baze.

Praktična i moderna torba sa remenom, raznim pretincima u unutrašnjosti za bebine stvari. Dijete se u kolicima može okrenuti prema naprijed ili unatrag da gleda mamu. Kolica se praktično sklapaju i zauzimaju malo mjesta u prtljažniku.

U pakiranju se nalazi i navlaka za kišu, navlaka za noge, košara za stvari.

Kolica i autosjedalica su proizvedena sukladna europskim normama ECE R44/04

Dimenzije

Konstrukcije: V:110cm, D:86,5cm, Š: 62cm

Sklopljene konstrukcije: V: 38, D: 70cm, Š: 62cm

Težina konstrukcije: 8,8kg

Konstrukcija sa sjedalom : V:117cm, D:88,5cm, Š: 62cm

Sklopljena konstrukcija sa sjedalom: V: 53, D: 85cm, Š: 62cm

Težina konstrukcije sa sjedalom: 13,4 kg

Košara: V:60cm, D:82cm, Š: 44,5cmTežina: 4 kg

Autosjedalica: V:55cm, D:65cm, Š: 44cm Težina: 3kg