Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više
Popust-40%
Vileda

Vileda UltraMax set Box

  • Šifra: NDRX6K
289,00 kn

173,40 kn

Popust traje još::

Dostupno odmah! Dostava kroz 1-3 radna dana

Vileda UltraMax set Box
Vileda UltraMax set - Premium komplet za čišćenje podova, koji se sastoji od:
plosnatog brisača s drškom
jedinstvene kante s cjedilom za snažno iscjeđivanje. 
Mikro-vlakna navlake omogućuju vrlo djelotvorno uklanjanje...

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

Vileda UltraMax set Box

Vileda UltraMax set - Premium komplet za čišćenje podova, koji se sastoji od:

  • plosnatog brisača s drškom
  • jedinstvene kante s cjedilom za snažno iscjeđivanje. 

Mikro-vlakna navlake omogućuju vrlo djelotvorno uklanjanje prljavštine, bez korištenja kemijskih sredstava. Navlaka se može prati u perilici rublja do 60oC. Okretni zglob na okviru navlake omogućuje čišćenje teže dostupnih mjesta.

Kompletan set za čišćenje svih vrsta glatkih podova: nosač navlake, trodjelna drška, navlaka, kanta i cjedilo. Jedinstveni plosnati rasklopni mop koji se isjeđuje u kanti sa specijanim cjedilom koje omogućuje snažno i temeljito iscjeđivanje - time se omogućuje optimalna vlažnost navlake za parket i laminat. 3D struktura mikro-vlakana navlake i Power Zone dio na nosaču navlake omogućuju snažno, djelotvorno i temeljito čišćenje, te uklanjanje čak i vrlo snažne prljavštine i mrlja, a sve to s manje ili čak i bez korištenja kemijskih sredstava.