Hatchimals Plišana Igračka "Hatchtopia" - sorto slika 1
Hatchimals Plišana Igračka "Hatchtopia" - sorto slika 2
Hatchimals Plišana Igračka "Hatchtopia" - sorto slika 3
Šifra: NM623R2
Hatchimals logo

Hatchimals Plišana Igračka "Hatchtopia" - sorto

Cijena

49,99 kn

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

Proizvod je dostupan u više varijacija. Varijaciju nije moguće odabrati nego ju prodavač šalje nasumično, ovisno o trenutnoj dostupnosti na skladištu.

Pročitaj više
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Zagrli, stisni i mazi se s vlastitim super mekanim Hatchmalom! S velikim očima i paperjem, ovo će postati tvoja nova najdraža igračka s potpuno novim izgledom! Nježno i s ljubavlju protrljaj njihovu ljusku dok se ljubičasto srce ne pretvori u ružičastu boju. Nježno pritisni kako bi slomila ljusku i upoznaj svog novog prijatelja! 

S više 15 maznih prijatelja, možda će ti se izleći jedan od rijetkih šest Rainbowa – a možda čak i Zlatni Unikeet/Jednouhi! Jednom kad ti se tvoj pufasti prijatelj nađe u zagrljaju, upotrijebi tajni kod (uključen u pakiranje) kako bi otključala svijet Hatchtopije! Skini aplikaciju Hatchtopia Life na svoj pametni telefon (nije uključen) i unesi kod kako bi kreirala vlastitu Hatchtopiju! 

Pomozi izlegnuti nove prijatelje, igraj mini-igre, zaradi hatchbodove i još toliko toga! Pronaći ćeš čak i ekstra tajni kod koji možeš podijeliti s prijateljicom! Donesi kući vlastitu plišanu igračku Hatchtopia Life i pomozi im izleći se prije nego nestanu! 

POMOZI SVOM PLIŠANCU DA SE IZLEGNE: Sakupi neodoljivog, pet centimetara visokog plišanog Hatchimala i otkrij svijet Hatchtopije s Hatchtopia Lifeom! Tvoj novi pufasti plišanac dolazi s tajnim kodom – namijenjenim samo tebi! Instaliraj besplatnu aplikaciju, a tada unesi tajni kod kako bi otključala čarobni svijet! 

SAKUPI VIŠE OD 15 IGRAČAKA: Možeš sakupiti više od 15 pufastih plišanih igračaka Hatchimals! S velikim očima i paperjem, ovo će postati tvoja nova najdraža igračka, mazna verzija tvojih omiljenih likova! Nježno i s ljubavlju protrljaj njihovu ljusku dok se ljubičasto srce ne pretvori u ružičastu. Nježno pritisni kako bi slomila ljusku i upoznaj svog novog prijatelja! Mogla bi čak dobiti jednog od šest rijetkih igračaka – čak i Golden Unikeeta/Jednouhog! 

INSTALIRAJ BESPLATNU APLIKACIJU: U Hatchtopia Lifeu možeš graditi i kreirati čarobna mjesta za svoje Hatchimalse! Igraj mini-igre, zaradi hatchbodove i sagradi vlastiti čarobni svijet! 

 Hatchopia Life plišani Hatchimalsi idealan su dar za djecu od pet godina i stariju. Nisu potrebne baterije. Sadrži: 1 školjku, 1 tajni kod, 1 HFF kod, 1 plišanac, 1 popis za sakupljače. "